Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 12:28 από

Οι οργανωμένοι της Αναγέννησης κατά Ερασιτέχνη για τα γεγονότα στον αγώνα βόλει στα Τρίκαλα

Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνούν οι Ultras Gate 3 σχετικά με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη η οποία καταδικάζει γεγονότα που συνέβησαν από φιλάθλους τον αγώνα γυναικείου βόλεϊ της Αναγέννησης με την Άμιλλα Τρικάλων εκτός έδρας

Οι οργανωμένοι του κιτρινόμαυρου Συλλόγου διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα καταγγέλθηκαν από τον Ερασιτέχνη, για τον οποίο αναφέρουν ότι «σπέρνει την αμφιβολία και το μίσος σε μικρές ψυχές», ενώ με έμφαση τονίζουν ότι «δε συνέβη το παραμικρό» και πως «μάλλον η εικόνα να πανηγυρίζουν οι ποδοσφαιριστές και τα κορίτσια του βόλεϊ μαζί μας κάποιους τους ενοχλεί αφάνταστα».

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για «διαχωρισμό της Αναγέννησης με επικίνδυνο τρόπο» και κλείνει με μνεία στον προπονητή Γιώργο Βαζάκα για τον οποίον αναφέρουν «να αφήσει τις άστοχες δηλώσεις και πράξεις που μόνο προβλήματα φέρνουν στην ομάδα μας».

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα από τα γειτονικά Τρίκαλα, από τοπικά μέσα και δυστυχώς από την άστοχη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη της ΑΣΑ, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε το φίλαθλο κόσμο της πόλης ότι το μόνο που έγινε στο κλειστό της Μπάρας ήταν ότι σταθήκαμε στην αγαπημένη μας Αναγέννηση στο Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ και όλοι μαζί με τις κοριτσάρες μας πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη.

Τελικά αυτό δεν πείραξε μόνο τους γείτονες που δεν είχαν άνθρωπο στο γήπεδο αλλά και τον Ερασιτέχνη της ομάδας μας. Όσοι ήταν το Σάββατο στα Τρίκαλα ξέρουν πολύ καλά τι έγινε και τι όχι και πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε προς τι τόσα ψέματα.

Μάλιστα, μιλάει για τυφλή βία και ραντεβού θανάτου (εδώ γελάμε).

Κύριοι σοβαρευτείτε και συνέλθετε και αν υπάρχει επιτέλους εκεί μέσα ένας άνθρωπος ας μαζέψει τους κομπλεξικούς και τυχόν εγκεφαλικά άρρωστους.

Αν θέλετε να διαλύσετε το τμήμα επειδή υπάρχουν συμπάθειες πείτε το ξεκάθαρα και μην ψάχνετε για άλλοθι βλέποντας φαντάσματα.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν συμβεί στην ομάδα ένα σωρό θέματα και δεν έχετε πάρει θέση πουθενά, παρά μόνο παλαιότερα που στοχοποιήσατε δύο μέλη μας.

Τώρα βγήκατε να μας πείτε τι;

Κύριοι, το παιχνίδι άρχισε και τελείωσε χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Άλλωστε το γράφει και το φύλλο αγώνα. Τώρα, αν τα πανηγύρια μαζί με τα κορίτσια μας είναι αδίκημα, τότε καταδικάστε μας.

Μάλιστα, θα θέλαμε να βάλετε και ένα τέλος στο διαχωρισμό της Αναγέννησης με επικίνδυνο τρόπο, λέγοντας στα παιδιά στα τμήματα υποδομής ότι η μεγάλη ομάδα ποδοσφαίρου είναι άλλη Αναγέννηση.

Εσείς σπέρνετε με αυτόν τον τρόπο την αμφιβολία και το μίσος σας σε μικρές ψυχές και το ξέρετε πολύ καλά. Αν όχι όλοι, σίγουρα αυτοί που το κάνουν.

Θα θέλαμε να παρακαλέσoυμε εδώ όποιον υγιή έχει μείνει να το σταματήσει γιατί στο αύριο της ομάδας μας αυτό θα είναι πρόβλημα.

Μέσα σε όλα αυτά, θα θέλαμε να αναφερθούμε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στον προπονητή μας κύριο Βαζάκα να επικεντρωθεί στα του αγωνιστικού, όπως κάνει με μεγάλη επιτυχία (άλλωστε από το καλοκαίρι είμαστε δίπλα του) και να αφήσει τις άστοχες δηλώσεις και πράξεις που μόνο προβλήματα φέρνουν στην ομάδα μας.

ΥΓ: Μάλλον η εικόνα να πανηγυρίζουν οι ποδοσφαιριστές και τα κορίτσια του βόλεϊ μαζί μας κάποιους τους ενοχλεί αφάνταστα. Απ’ ό,τι φαίνεται ο κόσμος ξύπνησε. Λίγοι γραφικοί-τραγικοί σας πιστεύουν ακόμα. Ίσως τελικά γίνονται όλα για αυτόν τον λόγο, επειδή μείνατε μόνοι σας.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"