Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 09:01 από

Μία Λαρισαία στη γυναικεία ομάδα του Ασκληπιού

Μια ακόμη προσθήκη στην ομάδα των γυναικών του Ασκληπιού ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α2. Μέλος της ομάδας θα είναι από την νέα χρονιά η Λαρισαία Γιάννη Βερονίκη που αγωνίζεται στη θέση της Κεντρικού

Η Βερονίκη γεννήθηκε το 1995 στη Λάρισα όπου και σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε το volley στην ομάδα του Φιλ/κου Λαρισαϊκού και για 11 χρόνια ήταν βασικό μέλος της ομάδας της Λάρισας με την οποία έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις.

 Σαν μέλος των αναπτυξιακών τμημάτων του Φιλαθλητικού (Νεάνιδες-Κορασίδες-Παγκορασίδες) έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις σε επίπεδο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων (2η – 3η Νεανίδων-Κορασίδων κ.τ.λ.). Το 2012  σαν μέλος της Σχολικής ομάδας κατακτά την 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα..

 

 Πριν 2 μήνες σαν μέλος της ομάδας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετείχε στην ομάδα που πήρε μέρος στην Πανεπιστημιάδα που έγινε στην Σερβία.

Η Διοίκηση του Ασκληπιού ο προπονητής και οι αθλήτριες της ομάδας καλωσορίζουν την Βερονίκη στην ομάδα και της εύχονται καλή δύναμη και καλή αγωνιστική χρονιά.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"