Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 04:24 από

Επιτυχίες για ΣΟΑΤ στο Διασυλλογικό της Θεσσαλονίκης

 Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 16/12/2012 στο Ωραιοκαστρο το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο,που την ευθύνη αυτού είχαν οι Σύλλογοι  "Δαναος" και ΑΣ Τιτάνες με συμμετοχή συλλόγων από την Βόρεια Ελλάδα και συμμετείχε ο ΣΟΑΤ με μια μεγάλη στον αριθμό ομάδα.

Ο ΣΟΑΤ κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και πολλά μετάλλια αποδεικνύοντας σε μία ακόμη διοργάνωση τη δουλειά σε βάθος που γίνεται στον Τρικαλινο Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντο.

Τέτοιου είδους αγωνιστικές εμπειρίες χρειάζονται και είναι σημαντικές κυρίως σε νεότερους αθλητές και αθλήτριες με στόχο να γίνουν κάποια στιγμή ολοκληρωμένοι και φτασμένοι αθλητές τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό, μαθαίνοντας να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, την ήττα ή τη νίκη τους, από νωρίς.

Το γεγονός που χαροποιησε τα στελέχη του ΣΟΑΤ είναι ότι οι μικρότεροι αθλητές,που χωρίς να έχουν τέτοιου είδους εμπειρία ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά,αφού διακρίθηκαν κερδίζοντας πολλούς αγωνες και κατακτώντας μετάλλια.Οι ποιο έμπειροι διακρίθηκαν επίσης,και χωρίς ίχνος κόμπασμου,αυτο ήταν αναμενόμενο αφού πρόκειται για μια απο τις καλυτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Εκτός όμως της ικανοποίησης και χαράς απο τις επιδόσεις των αθλητών εξηχθησαν και χρήσιμα συμπεράσματα για τη διόρθωση των αδύναμων αγωνιστικών σημείων.

Εκτός την ομολογουμένως πολυ καλή παρουσία που απέσπασε τον θαυμασμό των υπευθύνων άλλων ομάδων,οι αθλητες του ΣΟΑΤ διακρίθηκαν για το αγωνιστικό τους ήθος και πνεύμα,όπως και για την "κερκίδα τους" αφου ήταν οι ποιο θορυβώδεις...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

ΧΡΥΣΟ

1.Παιταριδου 

2.Μπουλμπος

3.Σικοβελας

ΑΡΓΥΡΟ

1.Κυριακος

2.Τσιουκας

3.Γεροκωστα

ΧΑΛΚΙΝΟ

1.Γεροβαιος

2.Νικου

3.Ζιωγας

4.Μπακατσης Α.

5.Ξανθοπουλος

6.Νακας Γ.

7.Μπουρης

8.Σκαρλεας

9.Κατσακιωρης

10.Τζελη Φ.

11.Ρακοβιτη 

12.Ζαφειροπουλος

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Βαργιαμης

Παλαυρας

Μπουρης Β.

Νακας Β.

Παπακωνσταντίνου 

Καλαπανιδας

Λοης Δ.

Σουγλιερης 

Τσιουκα Γ.

Γκισιος

Μπλετσας

Παπαγεωργοπουλος

Λουβιτακης 

Ζιωγακ Κ.

Το τεχνικό επιτελείο του ΣΟΑΤ συγχαίρει τους μικρούς αθλητες του  και εύχεται να συνεχισουντην πορεια που εχουν χαραξει καθως ολοι στο συλλογο διαβλεπουν για αρκετα παιδια εξαιρετικη αθλητικη πορεια.Επισης ευχεται στα μέλη του και σε όλο τον κόσμο καλα Χριστούγεννα.

Φωτορεπορτάζ απο την παρουσία του ΣΟΑΤ απο το Διασυλλογικό της Θεσσαλονίκης :

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"