Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 06:41 από

Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στη Θεσσαλονίκη

ΦΙΛ. ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2000-2005

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 15/12/2012,μια διοργάνωση που την ευθύνη έχει ο αθλητικός σύλλογος Ταεκβοντο "Δαναος" Ωραιοκάστρου. Οι αγώνες αν και φιλικοί θα γίνουν με ηλεκτρονικούς θώρακες όπως γίνονται τα επίσημα πρωταθλήματα.Η συμμετοχή θα είναι μεγάλη και αναμένονται γερές μάχες,όπου τα παιδιά έχουν μόνο να κερδίσουν.

Στον ΣΟΑΤ δεν υπολογίζουν τον κόπο παρά μόνο την διαρκή βελτίωση των αθλητών.Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα αποτελέσματα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα,όπου φέτος ο ΣΟΑΤ σάρωσε τα μετάλλια.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Ωραιόκαστρο ο ΣΟΑΤ θα δώσει την ευκαιρία σε 35 μικρούς αθλητές του να συμμετάσχουν στο όμορφο αυτό πρωτάθλημα. Θα είναι η πολύ καλή παιδική ομάδα του ΣΟΑΤ 2000-2001 που θα πλαισιωθεί από μερικά παιδιά 2002-2004.

Σ' αυτές τις ηλικίες η αποκομιδή αγωνιστικών εμπειριών και το δέσιμο ομάδας είναι σημαντική και στον ΣΟΑΤ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σ' αυτό.

Οι μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία ,οι άνθρωποι του ΣΟΑΤ έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παιδιών και τους καθοδηγούν σωστά προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από τι σύλλογο με πούλμαν το πρωί και τους αθλητές θα συνοδεύσει ο υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταριδης,οι προπονητές Βασίλης Βαργιαμης,Αποστολης Παλαυρας και γονείς των αθλητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"