Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 01:04 από

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Τζέλη του ΣΟΑΤ!

Η Κωνσταντίνα Τζελη του ΣΟΑΤ αναδείχθηκε Πρωταθλητρια Ελλαδος 2012 στην κατηγορία 51-55 kgr

Το πρωτάθλημα διεξήχθη στην Αθήνα στις 8-9 Δεκεμβρίου στο Κλειστο στάδιο Ολυμπιακού Χωριού.

Το πρωτάθλημα αυτο ερχεται σαν επιβράβευση της συνεχούς προσπάθειας και ανοδικής πορείας που εχει η Κωνσταντίνα τα τελευταία χρονια. Με ισχυρή θέληση και υπομονή,θυσίες,αφοσίωση στο στόχο,στήριξη απο το Σύλλογο και την οικογένεια η Τζελη κατάφερε να πραγματοποιήσει το σκοπό της,που ήταν η κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία της ξεκίνησε με την αποστολη του ΣΟΑΤ στην Κορέα για ένα μήνα,συνεχίστηκε στην Καστανια στο καλοκαιρινό Camp του συλλογου.Απο τον Σεπτέμβριο εντατικά στις εγκαταστάσεις του Συλλογου και ακολούθησε η επιτυχία της στο Διεθνές Open της Θεσσαλονίκης,οπου κατεκτησε την 2η θεση στις Νεανιδες αν και ηταν η ποιο μικρη αφου αγωνιζεται στις κορασιδες.Και τελικα κατέκτησε το Πρωτάθλημα με σχετική ευκολία παρότι είχε έντονο συναγωνισμό αφού διεκδικούσαν την κατηγορία 37 αθλήτριες και η Κωνσταντίνα είχε να δώσει 5 αγωνες.Να τονιστει ότι ηταν χρονολογικα από τις μικροτερες αθλητριες και ακομη εχει και του χρονου δικαιωμα συμμετοχης στις κορασιδες.

Ο πρώτος αγωνας της δεν έγινε καθώς η αθλήτρια Φουλεδακη απο το Κιλκίς κόπηκε στην ζυγιση ως υπέρβαρη.Κερδισε στον δεύτερο αγώνα την πολυ καλή αθλήτρια Μουσιαδου του ΑΣ Νεαπολεως με σκορ 10-6  που ήταν και ο πιο δύσκολος αγωνας της,στον τρίτο αγώνα της κέρδισε με παρα πολυ καλη αποδοση και σκορ 23-2  την αθλήτρια Σταμελου της Λαμίας.Στον τέταρτο αγώνα που ήταν και ο ημιτελικός κέρδισε την αθλήτρια Αλεφραγκη του ΑΣ Σαντορίνης με σκορ 13-8 και στον τελικο μην αφήνοντας  κανένα περιθώριο κέρδισε με το καθαρό σκορ 6-0 την αθλήτρια Χατζημελετιου απο την Θεσσαλονικη.

Η Τζελη μαζί με το μετάλλιο κατάφερε να πάρει και μόρια για τα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας καθώς το πρωτάθλημα έδινε το προνόμιο της μοριοδότησης στους διακριθέντες αθλητές γεγονός πολύ σημαντικό για όλα τα παιδιά αθλητές – μαθητές που έχουν αφιερωθεί στο αθλητισμο.Αποτελεί ένα κίνητρο για τους ερασιτέχνες αθλητές μιας και το σχολικό τους πρόγραμμα είναι φορτωμένο και κατά κάποιο τρόπο βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Όλοι στον Σύλλογο είναι παρα πολυ χαρούμενοι καθώς δικαιώθηκαν οι κόποι μιας εξαιρετικής αθλήτριας που προσπάθησε παρα πολυ.Οι προοπτικές της στο άθλημα είναι τεράστιες,καθως είναι ένα εξαιρετικο ταλέντο που αν συνεχίσει να δουλεύει ετσι σκληρά θα αφήσει εποχή.

Ο ΣΟΑΤ κλείνει την χρονια εντυπωσιακά με ένα Χρυσο Πανελλήνιο μετάλλιο,φτάνοντας έτσι τα 8 (4 χρυσα,3 αργυρα, 1 χάλκινο) και κατατάσσεται στους κορυφαίους Συλλόγους Ταεκβοντο Πανελληνιως.Η δουλεια που γίνεται στον Σύλλογο είναι εξαιρετική,και τα μετάλλια είναι η φυσιολογική κατάληξη,αποτελέσματα σκληρής και μεθοδικης προετοιμασίας.

Αν και ειμαστε ευτυχεις στον ΣΟΑΤ που ένα ακόμη στέλεχος του ανεδείχθη Πανελληνιονικης κυριαρχεί μέσα μας το σύνθημα:"Σημασία έχει ο αγώνας, όχι το αποτέλεσμα","Το ταξίδι, όχι η Ιθάκη".

Το ΔΣ του Συλλογου και οι προπονητές συγχαίρουν την Κωνσταντίνα για την επιτυχία της και για την προσπάθεια της καθώς και τους γονείς της για την στήριξη τους στην αθλήτρια και στον Σύλλογο .

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"