Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 07:33 από

Με μεγάλη επιτυχία οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του ΑΓΣ Τάεκβοντο Τρικάλων(ΦΩΤΟ+VIDEO)

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν στο Αθλητικό κέντρο ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ  την Πέμπτη 20 Ιουνίου οι προαγωγικες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του ΑΘΛΗΤΙΚΟΎ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΎ ΣΎΛΛΟΓΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Οι νεαροί αθλητές παρουσίασαν ενώπιον των φίλων και γονέων τους την πρόοδο που έχουν καταφέρει μέσα στην χρονιά μέσω της προπόνησης αλλά και της ισχυρής θέλησης ξεπερνώντας κυριολεκτικά τον εαυτό τους αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Συγκεκριμένα ανάλογα με το επίπεδο της ζώνης τους παρουσίασαν τεχνικές με ακρίβεια δύναμη αποσπώντας αρκετές φορές το χειροκρότημα και τα θετικά σχόλια των προπονητών και των καλεσμένων. Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο προπονητής του ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ κ. Μακρυγιάννης Δημήτρης 6 Dan ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές για την παρουσίαση της ύλης.

Σε δηλώσεις του προπονητή  του ΑΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κ.ΠΑΛΑΥΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαρίστησε τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου για την εμπιστοσύνη και την διάθεση για καλή συνεργασία κατά την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Δήλωσε επίσης ότι αθλητές του συλλόγου θα παρευρεθούν το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη για να εξεταστούν από την Ομοσπονδία για την κατάκτηση της μαύρης ζώνης και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία όπως ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού Αθλητές του συλλόγου θα συμμετάσχουν σε διαφορετικά camp με κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές εν όψει της νέας χρονιάς που ξεκινά νωρίς με την συμμετοχή του Αθλητή του συλλόγου  Μπακατσή Απόστολου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων στην Ισπανία.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό και βίντεο του Trikalascore από τις χθεσινές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του ΑΓΣ  Τάεκβοντο Τρικάλων:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"