Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 12:05 από

Πρόκριση στο Πανευρωπαικό Cadets για τον Αποστόλη Μπακατσή του Α.Γ.Σ Τρικάλων,σπουδαίες επιτυχίες και στους αγώνες της ΕΤΑΒΕ

Mία τεράστια επιτυχία σημείωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Τρικαλινός σύλλογος Τάεκβοντο Α.Γ.Σ Τρικάλων, καθώς ο νεαρός αθλητής του Απόστολος Μπακατσής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Presidential Cup for Children που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Φεβρουαρίου στη Γερμανία

Ο Μπακατσής, αγωνίστηκε στην κατηγορία -49 κιλών και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ έχασε στον ημιτελικό στο χρυσό πόντο. Με την επιτυχία του αυτή ο νεαρός αθλητής πήρε την πρόκριση για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα Cadets, κάτι που συνιστά μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο, αλλά και το σύλλογό του.

Στους ίδιους αγώνες ο ΑΓΣ Τρικάλων εκπροσωπήθηκε και από τον Κωνσταντίνο Σιούτα, που έχασε στον τρίτο του αγώνα από κορεάτη αθλητή Δανέζικης ομάδας.

Εξάλλου, λίγο καιρό νωρίτερα και συγκεκριμένα το διήμερο 27-28 Ιανουαρίου ο ΑΓΣ Τρικάλων έδωσε βροντερό παρών στους προκριματικούς αγώνες της ΕΤΑΒΕ που πραγματοποιήθηκαν στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχε με 13 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, πραγματοποιώντας σημαντικές επιτυχίες, σε ένα πρωτάθλημα όπου έλαβαν μέρος 1500 αθλητές από 106 συλλόγους.

Ξεχωρίζει το χρυσό μετάλλιο της Χρύσας Μάστορα στην κατηγορία -30 που την έφερε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αναλυτικά οι επιτυχίες του ΑΓΣ Τρικάλων στους αγώνες της ΕΤΑΒΕ:
ΜΑΣΤΟΡΑ ΧΡΎΣΑ Χρυσό- 30 2007
ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΣΗΜΈΝΙΟ- 49 2005
ΣΙΟΥΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΆΛΚΙΝΟ- 33 2005
ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ ΧΑΛΚΙΝΟ- 41 2006
ΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΝΟ -45 2005
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΛΚΙΝΟ -55 2002
Επίσης συμμετοχή είχαν χωρίς διάκριση οι 
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ-ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΈΝΟΣ -ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΜΠΑΚΑΤΣΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΑ -ΒΑΣΙΛΆΚΟΥ ΜΑΡΙΛΙΝΑ ΠΑΛΑΥΡΑΣ ΘΕΜΗΣ

Από όλα τα παραπάνω αποτελέσματα πιστοποιείται η συνεχής αγωνιστική άνοδος του ΑΓΣ Τρικάλων, με τους προπονητές του να εργάζονται συνεχώς μεθοδικά και αθόρυβα για το καλύτερο και αν μη τι άλλο θα πρέπει άπαντες να αισθάνονται δικαιωμένοι.

Φυσικά όμως δε σταματούν εδώ, καθώς οι προκλήσεις συνεχίζονται για το μέλλον και οι δραστηριότητες όπου θα λάβει μέρος ο ΑΓΣ Τρικάλων θα είναι συνεχείς, με τον πήχη να μπαίνει ολοένα και ψηλότερα.

Δύο παιδιά του συλλόγου οι Κωνσταντίνος Σιούτας και Θέμης Παλαύρας θα δώσουν το παρών σε αγώνες επιλέκτων στη Βουλγαρία που θα πραγματοποιηθούν στις 3 Μαρτίου, στοχεύοντας και εκεί σε διακρίσεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"