Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 09:09 από

Xάλκινος στο Πανελλήνιο Τaekwondo Π/Κ ο Μπακατσής του ΑΓΣ Τρικάλων,η δράση του συλλόγου(ΦΩΤΟ)

Μία σημαντική διάκριση είχαμε το προηγούμενο διάστημα για τον Τρικαλινό Σύλλογο ΑΓΣ Taekwondo, δείγμα της συνεχής ανοδικής πορείας στην οποία βρίσκεται

Συγκεκριμένα ο αθλητής του συλλόγου Απόστολος Μπακατσής, κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Π/Κ που διεξήχθη στο Ολυμπιακό κλειστό των Ανω Λιοσίων και συγκεκριμένα στην κατηγορία -45 κιλών στους γεννηθέντες 2003-2005, έπειτα από 5 συναρπαστικούς αγώνες.

Ο ΑΓΣ Τρικάλων συγχαίρει όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες του πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως και τις 26 Νοεμβρίου.

Ο Τρικαλινός σύλλογος εκπροσωπήθηκε στο εν λόγω πρωτάθλημα από τους παρακάτω αθλητές:

 1.ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 2006

2.ΣΙΟΥΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2005
3.ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 2005
4.ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2004
5.ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΘΑΝΟΣ 2003
6.ΠΑΛΑΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 2003

Η δράση του συλλόγου συνεχίστηκε με τη συμμετοχή στο 4ο baby cup της Λάρισας του διοργανωτή A.S Larisas.Ενα Πρωτάθλημα για νέους αθλητές σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με οργάνωση και μεράκι από τα στελέχη του τοπικού συλλόγου. Για τον ΑΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ είχαμε 22 αθλητές εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετείχε για πρώτη φορά σε ανάλογη διοργάνωση. Οι άνθρωποι του συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κ. Αποστολο Ιακωβακη για την πρόσκληση όπως ευχαριστώ τους γονείς των αθλητών για τον χρόνο που αφιέρωσαν καθώς και τα μεγαλύτερα παιδιά του αγωνιστικού τμήματος Αποστολο-Τολη-Θέμη για την Βοήθεια και την συμπαράσταση προς τους νέους αθλητές λειτουργώντας με πνεύμα συλλόγου μια και αποτελούν πρότυπα. Η απόδοση των αθλητών ήταν καταπληκτική γεμίζοντας ικανοποίηση και περηφάνια τα στελέχη του συλλόγου. 

Ο ΑΓΣ Τάεκβοντο Τρικάλων το προσεχές διάστημα θα συμμετάσχει σε ένα πολύ σημαντικό Event. Πρόκειται για το International Snow Training and Sparring 2018 που θα πραγματοποιηθεί από τις 4-7 Ιανουαρίου στην πόλη της Κοζάνης και διοργανώνεται από τον τοπικό Σύλλογο Μacedonian Force.

Οι νεαροί αθλητές του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία εκεί να αποκομίσουν πολλές σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις για το μέλλον, απέναντι σε δυνατούς αθλητές της χώρας, αλλά και από άλλες χώρες.

Συνεχής δράση λοιπόν για τον ΑΓΣ Τρικάλων, ο οποίος βάζει τα θεμέλια για το μέλλον, σημειώνοντας παράλληλα επιτυχίες σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"