Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 05:52 από

Πέντε μετάλλια για ΣΟΑΤ σε διεθνές πρωτάθλημα στη Βουλγαρία

Μεγάλες επιτυχίες για τον ΣΟΑΤ σε ένα ακόμη Διεθνές πρωτάθλημα,και συγκεκριμένα στην Βουλγαρία όπου κατέκτησε 5 μετάλλια

Ο τελικός απολογισμός για τον ΣΟΑΤ ηταν 1 Χρυσο,1 Ασημένιο και 3 Χαλκινα.

Στις 18 Απριλίου διεξήχθη το πρωτάθλημα,στην Σόφια της Βουλγαρίας και ο ΣΟΑΤ εκπροσωπηθηκε από 11 αθλητές που τους συνόδευε ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταρίδης.

Οι πέντε αθλητές του ΣΟΑΤ που κατέκτησαν μετάλλια στη Βουλγαρία, με το δάσκαλό τους, Νίκο Παιταρίδη

Χρυσό για τον Γιώργο Γεροβάιο με φανταστική απόδοση στους 5 αγώνες του αποδυκνύοντας ότιείναι ο καλύτερος της κατηγορίας του και μάλιστα με διαφορα.

Ασημένιο για τον Γιώργο Βαργιάμη που κερδίζοντας 3 αγώνες ηττήθηκε στον τελικό από απροσεξία της τελευταίας στιγμής,αν και βρισκόταν 2 γύρους μπροστα.

Χάλκινα για τον 2 φορές πρωταθλητή Ελλάδος Μιχάλη Σικοβέλα,την Φανή Τζέλη πού συνεχίζει το σερί των μεταλλίων και τον Μάριο Θεοδοσίου που αν και φέτος συμμετέχει με την αγωνιστική ομάδα κέρδισε τους 3 πρώτους αγώνες του και δεν έπαιξε τον ημιτελικο λόγω τραυματισμού.

Η βράβευση του νεαρού Γεροβάιου, ως κορυφαίου αθλητή των αγώνων

 

Συμμετείχαν επίσης με αξιόλογη εμφανιση οι:

Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος

Ηρακλής Καλαπανίδας

Χρήστος Μπλέτσας

Βίβιαν Ψύρρα

Ευαγγελία Τότσιου

Βαγγέλης Καραμάνος

Καλύτερος παικτης του Τουρνουα αναδείχθηκε ο Γιώργος Γεροβάιος,μια ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον ΣΟΑΤ αποσπωντας τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Η Ευαγγελία Τότσιου σε μία φάση αγώνα

 

Οι αθλητές του ΣΟΑΤ διακρίθηκαν για την ποιοτητά τους και όσο περνά ο χρόνος γίνονται όλο και καλύτεροι αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας και δουλειάς που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου.

Για μια ακόμη φορα ο ΣΟΑΤ εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο τον Τρικαλινό αθλητισμο με τα αποτελέσματά του,τοσο εντός συνόρων όσο και εκτός,και ηταν ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού.

 

Το ΔΣ και οι προπονητές του ΣΟΑΤ συγχαίρουν θερμα όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν,όπως και τις οικογένειες τους,είναι ιδιαίτερα παρήφανοι γι αυτά και τους εύχονται κάθε πρόοδο.

Ο "νέος" Μάριος Θεοδοσίου ποζάρει με το χάλκινο μετάλλιο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"