Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 02:51 από

Διέπρεψε και στην Ολλανδία ο Σ.Ο.Α.Τ!!!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΑΤ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΛΗ Φ. ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΒΈΛΓΙΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ

Εξαιρετικες διακρίσεις δύο αθλητριών του ΣΟΑΤ στην Ολλανδία στο διεθνές πρωτάθλημα "15 Windmills Open 2015" που πραγματοποιηθηκε στις 18 Απριλίου

Συγκεκριμένα η Φανή Τζέλη κατεκτησε Το Χρυσο Μετάλλιο στην κατηγορία έως 55 κιλά και η Ευα Παιταριδου Το Χάλκινο στα έως 47.

Tα δύο κορίτσια του ΣΟΑΤ με τον προπονητή τους, Νίκο Παιταρίδη

Η Φανή Τζέλη κέρδισε στον ημιτελικό μια αθλήτρια από την Ολλανδία (Τουρκικής καταγωγης) με τεχνικό νοκ άουτ και στον Τελικό κέρδισε με 6-4 την πρωταθλήτρια από την Αγγλία σε ένα σπουδαίο τελικό. Η Παιταριδου αφού κέρδισε τον προημιτελικό με καταπληκτικό νοκ άουτ στον ημιτελικό στην πρώτη φάση του αγώνα τραυματιστηκε και έμεινε Έτσι (λλόγω ατυχίας) στο Χάλκινο μετάλλιο. Τα δύο κορίτσια που ταξίδευσαν Ολλανδία και Βέλγιο πιστοποίησαν την κλάση τους και εξαργυρωνουν σε ολα τα τουρνουά την μεγαλη φετινή προσπάθεια τους.

Η πρωταθλήτρια Ολλανδίας Ankee Gevers, με τις Παιταρίδου και Τζέλη

Πριν αγωνιστούν στην Ολλανδία για 3 ημέρες  ήταν φιλοξενουμενες στο Βέλγιο, στο κλαμπ TKD KEUMGANG, όπου προπονούνταν Με τους Βέλγους πρωταθλητές Σε διπλές προπονήσεις.Ο Βελγικος Συλλογος προσκάλεσε τις δύο αθλήτριες του ΣΟΑΤ αφού τις είδε σε προηγούμενο τουρνουά στο Βέλγιο και προχώρησε σε αυτή την κίνηση διακρίνονται την κλάση τους.Τις αθλήτριες συνόδευσε ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταριδης.Εξαιρετικές σχέσεις δημιουργηθηαν μεταξύ του Τρικαλινου και Βελγικου Συλλόγου.Η φιλοξενια των Βέλγων ήταν άριστη και επιβεβαίωσαν την άφιξή τους στα Τρικαλα, τέλος Αυγούστου στο Διεθνές Καμπ Ταεκβοντο Τρικάλων.

ΤΟ ΔΣ και Οι προπονητές του ΣΟΑΤ συγχαιρουν τα δύο κορίτσια που για ακόμη μας κάνανε περήφανους και εύχονται μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. 

Η Φανή Τζέλη μετά τον Τελικο όπου την κοουτσαρισε ο Βέλγος κόουτς Jelle Vicca

Η Εύα Παιταρίδου σε φάση από αγώνα της

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"