Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 07:34 από

Εξαιρετικές δράσεις του Σ.Ο.Α.Τ σε Σαντορίνη και Καβάλα!(ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή παράλληλη Δράση για τον ΣΟΑΤ αφού ταυτόχρονα η Αγωνιστική του Ομάδα συμμετείχε στο CAMP στη Σαντορίνη με την μισή του ομάδα και οι υπόλοιπη ομάδα στο Διασυλλογικό στην Καβάλα

 

ΚΑΜΠ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 4 εως 8 Απριλίου

Ο ΣΟΑΤ μαζί με τον Σύλλογο της Βουλγαρίας CHO ELITE ήταν προσκαλεσμένοι από τον Σύλλογο της Σαντορίνης “ΛΕΟΝΤΕΣ “ για προετοιμασία από κοινού στο πανέμορφο νησί.

Τους αθλητές όπως και τους προπονητές των 2 ομάδων από τα Τρίκαλα και το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο οι άνθρωποι του Συλλόγου “Λεοντες” και ειδικότερα η ψυχή του Συλλόγου Γιάννης Ζαρκάδας, καθώς ανέλαβαν με δικά τους έξοδα, διαμονή και διατροφή ολων. Εκτός από τα αδιαμφισβήτητα αγωνιστικά οφέλη των αθλητών και των 3 συλλόγων αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν μίνι Πασχαλινές διακοπές και να απολαυσουν τα πανέμορφα τοπία. Οι φιλίες και οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ όλων και ιδιαίτερα των παιδιών είναι το σημαντικότερο κέρδος. Ενα πραγματικό μεγαλείο που ο Αθλητισμός προσφέρει απλόχερα και ο ΣΟΑΤ έχει “επενδύσει” σε αυτήν την σπουδαία δράση ,δηλαδή την ανάπτυξη φιλίας μεταξύ αθλητών μας από άλλους συλλόγους διαφορετικών περιοχών ακόμη και κρατών. Τα δύο σωματεία, των Τρικάλων και της Σαντορίνης, ανέπτυξαν τέτοια σχέση που μόνο όφελος θα έχουν οι αθλητές εκατέρωθεν. Ο ΣΟΑΤ θα φιλοξενήσει τους αθλητές της Σαντορίνης στ δικό του Διεθνές Καλοκαιρινό του Καμπ τον Αύγουστο. Τους αθλητές συνόδευσε ο Νίκος Παϊταρίδης.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΑΤ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ στις 4-5 Απριλίου

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές μας, συμμετέχοντας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Καβάλας, που διοργάνωσε ο Τοπικός Σύλλογος ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, με 12 αθλητές εκ των οποίων οι περισσότεροι δεν ήταν μεγάλης εμπειρίας. Όμως ανταποκρίθηκαν σπουδαία, καθώς κατέκτησαν 8 μετάλλια και με πολύ καλές εμφανίσεις. Η Ομάδα του ΣΟΑΤ πλαισιώνεται σιγά  σιγά με καινούργιους αθλητές που και αυτοί όπως και οι παλιότεροι θα αποτελέσουν σπουδαίες μονάδες. Σε ένα λοιπόν δύσκολο τεστ καθώς συμμετείχαν 400 αθλητές από την Β.Ελλάδα ο ΣΟΑΤ κατέκτησε 1 Χρυσό,4 Αργυρά,3 Χάλκινα  και 4 πέμπτες θέσεις αποδεικνύοντας την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο εδώ και χρόνια, που τον κατατάσσουν σε έναν από τους καλύτερους Πανελληνίως. Συγκεκριμένα :

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

1.TZEΛHΣ AΓΓEΛOΣ

APΓYPA METAΛΛIA

1.ΠAΠAKΩΣTAΣ ΔHMHTPHΣ

2. KAPAMANOΣ BAΓΓEΛHΣ

3. KAΛAΠANIΔAΣ HPAKΛHΣ

4. TZEΛHΣ AXIΛΛEAΣ

XAΛKINA METAΛΛIA

1. ΘEOΔΩΣIOY MAPIOΣ 

2. MΠΛETΣAΣ XPHΣTOΣ

3. PAKOBITH HPΩ

5EΣ ΘEΣEIΣ

1.ΛOYBITAKHΣ ΓIANNHΣ

2. ΣIΔEPHΣ ΔHMHTPHΣ

3. KOTPΩTΣIOΣ XPHΣTOΣ

4. MΠOYPAZANHΣ ΘANAΣHΣ

Τους αθλητές του ΣΟΑΤ στην Καβάλα συνόδευσε ο Βασίλης Βαργιάμης.

 Μεγάλη ικανοποίηση για τους προπονητές του ΣΟΑΤ και όλο το επιτελείο που βλέπουν ότι η φετινή σεζόν είναι η καλύτερη τόσο από αγωνιστικών επιδόσεων όσο και εξαιρετικών δράσεων καθώς ο Σύλλογος δεν φείδεται κόπων και εξόδων για τους αθλητές του. Εδώ και χρόνια γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια που αγκαλιάστηκε από τους Τρικαλινούς και συνεχίζεται με αμείωτο και εντονότερο ρυθμό.

Το ΔΣ του συλλόγου ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ για την φιλοξενία της Ομάδας μας όπως και συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στη Καβάλα για τις επιδόσεις τους.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία και αγάπη

 

Τα μετάλλια στην Καβαλα

Ομαδική στην Καβαλα

 Ο ΣΟΑΤ στην Οια

Γιάννης Ζαρκάδας,Νίκος Παϊταρίδης,Slavo Rachev

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"