Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 08:12 από

Στη Βουλγαρία και το μαγευτικό Μπάνσκο ο Σ.Ο.Α.Τ!

Επέστρεψε από την Βουλγαρία και συγκεκριμένα από το Μπανσκο, η Ομάδα του ΣΟΑΤ, όπου παρευρέθη από τις 20  έως 23 Φεβρουαρίου

Στην συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του ΣΟΑΤ και του τοπικού συλλόγου «Cho Elite Taekwondo» συμμετείχαν ακόμη αρκετοί σύλλογοι της Βουλγαριας. Εντονος συναγωνισμός μα και εξαιρετικό κλίμα επικράτησαν στην διοργάνωση που έγινε στις Μπάνσκο. Μια σπουδαία προετοιμασία ενόψει των προσεχών επίσημων διοργανώσεων. Μεγάλα τα αγωνιστικά οφέλη για τους αθλητές όλων των ομάδων, ανάμεσα τους αρκετοί πρωταθλητές, και όμορφες φιλίες αναπτύχθηκαν. Η φιλοξενία των Βουλγαρων ήταν εξαιρετική και με πολλές παροχές. Ο ΣΟΑΤ θα ανταποδωσει την φιλοξενία άμεσα στα Τρίκαλα καθώς όλοι οι Βουλγαρικοι Συλλογοι που συμμετείχαν έδειξαν έντονο ενδιαφέρον.

Οι νεαροί αθλητές του ΣΟΑΤ και των Βουλγάρικων Συλλόγων σε δράση

Στο αγωνιστικό μέρος η απόδοση των αθλητών μας ικανοποίησε ιδιαίτερα και φανέρωσε οτι η σπουδαία μα και σκληρή δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο αποδίδει καρπους με εμφανέστατα σημάδια βελτίωσης.Επίσης εξαιρετικά ανταποκρίθηκαν οι πιο μικροί αθλητές που για πρώτη φορα βγήκαν στο εξωτερικό.Τα ταξίδια και η κινητικότητα του ΣΟΑΤ τον έχουν κάνει γνωστό και με κύρος στον διεθνή χώρο.
Την αποστολή του ΣΟΑΤ συνόδευσαν οι Νίκος Παιταριδης, Βασιλης Βαργιαμης και γονείς αθλητών αφού είχε και εκδρομικο χαρακτηρα. Μεσα από «ταξίδια και Δρασεις διαμορφώνεται η ποιότητα και προσωπικότητα του αθλητή.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στη συνάντηση Τάεκβοντο επί Βουλγαρικού εδάφους σε πλήρη παράταξη

Ο ΣΟΑΤ δεν φείδεται κόπων και εξόδων,και μέσα από μια πληθώρα αγωνιστικών,επιμορφωτικών και ψυχαγωγικών δράσεων  προσφέρει ερεθίσματα βιωματικής γνώσεις και αθλητικής επιμόρφωσης για όλα τα μέλη του με στόχο το όφελος καιτην αγωνιστική αναβάθμιση των αθλητών μας.

Η Τρικαλινή αποστολή με τη σημαία του ΣΟΑΤ σε πρώτο πλάνο, στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"