Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 04:31 από

Πανελληνιονίκες οι Παπαβασιλείου και Δήμου του ΑΠΣΤ

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και Κυριακή 10-11/02/2018 στην Αθήνα  το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων 2018 με τη συμμετοχή και του συλλόγου ΑΠΣ Τρίκαλα με τους παρακάτω εννέα αθλητές:

 

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ 60 kgr
  2. ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΟΥ 65 kgr
  3. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ 65 kgr
  4. ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ 65 kgr
  5. ΧΡΥΣΟΜΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 71 kgr
  6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΛΑΦΕΣΤΑΣ 71 kgr
  7. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 71 kgr
  8. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ 80 kgr
  9. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ 80 kgr

 

Έπειτα από άριστη εμφάνιση ο  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ χρίστηκε πρωταθλητής Ελλάδας, κατακτώντας την πρώτη θέση στα 71 kgr.

Στην κατηγορία των 65 kgr ο ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΟΥ (μετά από άριστη εμφάνιση- στον τελικό με σκορ 1-1) κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Οι άλλοι αθλητές  έπειτα από εξαιρετικές αποδόσεις κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  5ος στα 80 kgr, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  9ος στα 60 kgr , ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ 11ος στα 65 kgr, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ 10ος στα 65 kgr, ΧΡΥΣΟΜΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 13ος στα 71 kgr, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΛΑΦΕΣΤΑΣ 14ος στα 71 kgr και ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ 14ος στα 80 kgr

Στην ομαδική κατάταξη ο σύλλογός  κατέκτησε την τέταρτη θέση στην Ελλάδα.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου  προστίθενται για φέτος ακόμη δυο μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες.

Ο σύλλογός  στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου μαθητές και δάσκαλοι μεγαλώνουν μαθαίνοντας να αγαπούν και αγαπώντας να μαθαίνουν.

Ένας σύλλογος όπου οι πρωτοβουλίες των δασκάλων βρίσκουν αντίκρισμα στα μάτια των παιδιών.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του έδωσαν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Κωνσταντίνο, τον Μάριο, τον Κωνσταντίνο, τον Απόστολο, τον Γιώργο, τον Νίκο, τον Αλέξανδρο, τον Βασίλη και τον Χρήστο για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα  Νίκος Τσιακάρας   

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"