Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019 10:55 από

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Harlem Fight Gym(ΦΩΤΟ)

Το Ηarlem Fight Gym και η ομάδα των Pretorians εύχονται καλή αρχή για τη νέα σεζόν στους αθλητές και τις αθλήτριες

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στα αθλήματα του Combat Jiujitsu, MMA και Grappling καθώς και στα τμήματα του Cross Training,Hitt και στην αίθουσα μυικής ενδυνάμωσης, σε τμήματα παιδικά, γυναικεία και αγωνιστικά, για όλες τις ηλικίες.

 Το γυμναστήριο Harlem fight Gym που κάθε χρόνο επιβεβαιώνει τη φήμη του καλύτερου γυμναστηρίου στην πόλη συνεχίζει και φέτος με τα κορυφαία προγράμματα ασκήσεων και φυσικά με τον επιτυχιμένο σύλλλογο της πάλης Pretorians Team.

Στο γυμναστήριο Harlem Fight Gym με τις πολλαπλές αίθουσες του μπορείτε να γυμναστείτε με το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και να χτίσετε το σώμα που εσείς θέλετε. Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα όπως: Cross Training, Functional Training, Tambata, Μυϊκή Ενδυνάμωση και δώστε ότι το καλύτερο στον εαυτό σας.

Αν θέλετε να γνωρίσετε τα μυστικά του ΜΜΑ ο σύλλογος Pretorians Team υπό τις οδηγίες του προπονητή Σάκη Μήτσιου θα σας καθοδηγήσει με σωστό και ασφαλή τρόπο ώστε να γίνετε ένας σωστός ολοκληρωμένος αθλητής. Επίσης μπορείτε να γνωρίσετε και τα αθλήματα του Kick Boxing, του Combat Jiu Jitsu, με τους καλύτερους προπονητές στο άθλημά τους.

Harlem Fight Gym Σωκράτους 2 διπλά στην Πλατεία Λαναρά τηλέφωνο επικοινωνίας 6977181085. Υπεύθυνος Γυμναστηρίου: Σάκης Μήτσιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"