Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 12:38 από

Σε ημερίδα στη Λάρισα οι αθλητές των Diamond Fighters(ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε η φιλική ημερίδα Junior's Shido Boxing στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο γυμναστήριο Fight Club ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο δάσκαλος Χρύσανθος Στοικίδης

Συμμετείχαν νεαροί ηλικιακά αθλητές, με τον Τρικαλινό σύλλογο Diamond Fighters να δίνει βροντερό παρόν και τους συμμετέχοντες μαχητές  να κερδίζουν σημαντικές εμπειρίες για το πόσο όμορφο είναι αυτό το άθλημα.

Ο προπονητής των μικρών Φώτης Γεωργόπουλος και ο δάσκαλος Αχιλλέας Νταιλιάνης συνόδευσαν τα παιδιά στη Λάρισα. Το άθλημα αυτό κερδίζει συνεχώς φίλους στα Τρίκαλα με τους δύο δασκάλους των Diamond Fighters να βλέπουν με ικανοποίηση ότι μπαίνουν ολοένα και πιο στέρεες βάσεις στην πόλη.

Οι γονείς συνεχώς εγγράφουν ολοένα και περισσότερα παιδιά , ενώ εντύπωση προκαλεί το ότι αρκετά κορίτσια επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτό το μαχητικό άθλημα.

Οι προπονήσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν μέχρι και τον άλλο μήνα. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου εύχονται καλό Καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο και τη νέα σεζόν υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις και κυρίως την περαιτέρω αναβάθμιση του Kick Boxing στα Τρίκαλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"