Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 07:56 από

Εντυπωσιακός στην Κατερίνη ο Σταυρίδης των PRETORIANS του HARLEM ATHLETIC CLUB

Στην διοργάνωση ΤΗΜΕΝΙΔΕΣ 2018 READYTOFIGHTόπου πραγματοποιήθηκε στο STAGECLUBστην παραλία της Κατερίνης , ο αθλητής των Πραιτοριανών Τρικάλων Γιάννης Σταυρίδης , αγωνίστηκε στα 70 κιλά , όπου αντιμετώπισε των Κώστα Παπαδόπουλο , έναν πιο έμπειρο και σκληρό αθλητή , σε έναν συγκλονιστικό αγώνα COMBATJIUJITSU με όρους M.M.A.

Ο αθλητής των PRETORIANSεπικράτησε και εντυπωσίασε το κοινό και τους διοργανωτές , όπως και τους ειδικούς του αθλήματος , για αυτό και τον κάλεσαν να αγωνιστεί στις 31 Μαρτίου σε ένα από τα μεγαλύτερα eventπου πραγματοποιούνται στην Ευρώπη και θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία, όπου θα αντιμετωπίσει έναν από τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης στην κατηγορία του. Από την πλευρά του ο προπονητής των PRETORIANS Θανάσης Μήτσιος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του αθλητή του , παρόλο που η προετοιμασία δεν ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε από διάφορους μικροτραυματισμούς. Στην διοργάνωση ΤΗΜΕΝΙΔΕΣ 2018 READYTOFIGHT , προσκλήθηκαν αθλητές και αθλήτριες , που ανήκουν στην ελίτ των κατηγοριών τους και έδωσαν όμορφο και δυνατό θέαμα σε μία φανταστική και άρτια διοργάνωση , όπου τα είχε όλα , BOX , KICK-BOX , M.M.A. , COMBATJIUJITSU.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον αθλητή  το προπονητικό team, καθώς και έναν από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας , της Κακομοίρας , όπου ήταν χορηγός της ομάδας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"