Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 04:17 από

Η απάντηση Λεουτσάκου στον Α.Ο Τρίκαλα

Κατηγορήθηκε ότι… κρύβεται, ωστόσο, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος απάντησε αμέσως στα όσα του καταλόγισε ο Α.Ο Τρίκαλα, με την απάντησή του πάντως να μην πείθει και να μην απαντάει επί της ουσίας στις κατηγορίες της κυανέρυθρης επιστολής

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 – Football League με γραπτή δήλωση του το μεσημέρι της Πέμπτης (19/9) έβαλε τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με τις οφειλές της Κέρκυρας. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Λεουτσάκου είναι η εξής:

«Παρά την επικοινωνία μου με τον κ. Αϊβάζογλου και τις κατ’ επανάληψη εξηγήσεις, οι οποίες του εδόθηκαν, σχετικά με το θέμα των οφειλών της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ προς την ΕΠΟ, εν τούτοις εμμένει σε μια παραπληροφόρηση της οποίας έχει γίνει αποδέκτης.

Διευκρινίζεται ότι, η Ένωση μας και εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος, δεν είχα καμία απολύτως ανάμειξη στο θέμα των οφειλών της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ προς την ΕΠΟ. Άλλωστε, ο κ. Αϊβάζογλου έχει απευθυνθεί και προς την Ομοσπονδία και προφανώς θα λάβει ανάλογη ενημέρωση.

Επίσης, δηλώνουμε ότι και νομικό και ηθικό είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης να ασχολείται με τα προβλήματα των ομάδων και να προσπαθεί να δώσει λύσεις, πράγμα που κάνω προς όλες ανεξαρτήτως τις ομάδες και χωρίς, απολύτως καμία διάκριση, και σε καμία περίπτωση η προσέγγισή μου δεν είναι τέτοια, ώστε να θίγονται συμφέροντα άλλων ομάδων».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"