Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 11:47 από

Τσίκινης:Αδικη η αποπομπή Γρατσάνη

'Οπως πληροφορηθήκατε χθες ο Βαγγέλης Γρατσάνης ήταν ένας από τους δύο διαιτητές που υποβιβάστηκαν από τη Super League 1 στη Super League 2, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και αρνητικό σχολιασμό, καθώς οι διαιτησίες του Τρικαλινού ρέφερι σε όλη την περσινή σεζόν άφησαν την αίσθηση ότι δε θα είχε κανένα πρόβλημα με το να παραμείνει στους πίνακες της πρώτης τη τάξει κατηγορίας

Το Τrikalascore επικοινώνησε με το γνωστό παλαίμαχο, διεθνή διαιτητή και πρώην τεχνικό διευθυντή του Α.Ο Τρίκαλα Ηρακλή Τσίκινη, ζητώντας την άποψή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και αν ο ίδιος του περίμενε.

Η απάντηση του Ηρακλή Τσίκινη ήταν ξεκάθαρη, ειδικά όταν λέγεται από έναν άνθρωπο με τεράστια εμπειρία στο χώρο, που πλέον είναι και σχολιαστής εν ενεργεία διαιτητών.

Αναλυτικά η απάντηση του:

"Με την ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας και την αποπομπή Γρατσάνη θεωρώ πως ήταν άδικη. Διότι να μεν είχε κάποιες άτυχες στιγμές, όπως όλοι σχεδόν οι διαιτητές, όμως στη συνέχεια βελτιώθηκε. Πήρε παιχνίδια και ήταν πολύ καλός. Θα έπρεπε να συνεχίσει. 'Αδικο που βγήκε, άλλωστε οι αλλαγές δεν ήταν μεγάλες. 'Ενας έμπειρος, ηθικός και καλός διαιτητής δυστυχώς βγήκε εκτός".

 

Πιθανή η αποχώρηση Γρατσάνη από την ενεργό δράση

 

Ο Βαγγέλης Γρατσάνης μπορεί ακόμη να μην έχει τοποθετηθεί επίσημα κάπου, ωστόσο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και δεδομένου ότι αισθάνεται ορθώς αδικημένος από τον υποβιβασμό του, ο πολύπειρος ρέφερι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, θεωρώντας ότι πλέον δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, φτάνοντας στο υψηλότερο σκαλοπάτι, τη Super League.

Θα έχει ενδιαφέρον βέβαια και η δική του τοποθέτηση και το τι θα πράξει τελικά, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του να συνεχίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"