Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 03:58 από

Χωρίς Τρικαλινή εκπροσώπηση οι πίνακες της Super League 1

Δε θα υπάρχει φέτος Τρικαλινός διαιτητής ή επόπτης στην πρώτη κατηγορία τη Super League 1

Και αυτό, γιατί μετά την ανάρτηση των πινάκων, ο Βαγγέλης Γρατσάνης που την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος των Τρικάλων, υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Το γεγονός αυτό, αποτελεί μάλλον έκπληξη, καθώς ο Γρατσάνης την περσινή χρονιά στη Super League, πήρε πάρα πολλές συμμετοχές, όντας σχεδόν κάθε εβδομάδα στους ορισμούς, ενώ ούτε μία φορά δεν παραπέφθηκε με ότι αυτό συνεπάγεται.

Γενικώς δεν υπήρχε η αίσθηση ότι ο Τρικαλινός ρέφερι θα είναι ένας από τους διαιτητές που θα υποβιβαστούν και το γεγονός αυτό είναι λογικό να έχει φέρει ένα λογικό προβληματισμό και στον ίδιο.

 

Στους πίνακες της Super League 2 ο Γρατσάνης

 

Ο Βαγγέλης Γρατσάνης είναι ένα από τα 18 νέα πρόσωπα που βρέθηκαν στους πίνακες της νεοσύστατης Super League και εκεί θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος των Τρικάλων ως διαιτητής.

Στην ίδια κατηγορία ως επόπτες γραμμών θα σφυρίξουν οι Κούρεντας και Μ. Μανασής, που βρίσκονται εκεί από την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά

 

Δύο Τρικαλινό ρέφερι στη Γ' Εθνική

 

Σχετικά τώρα με τους πίνακες της Γ' Εθνικής κατηγορίας τα Τρίκαλα θα έχουν φέτος διπλή εκπροσώπηση εκεί, όσον αφορά τους διαιτητές. Συγκεκριμένα στη λίστα βρίσκονται οι Σωτήρης Πέτσας και Στέλιος Λεωνίδας οι οποίοι παρέμειναν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"