Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 07:06 από

Καραπαπάς:Το συμβόλαιο του Φορτούνη,το μεγαλύτερο σε Ελληνα ποδοσφαιριστή

Θέση για τα όσα ακούγονται για τον Κώστα Φορτούνη πήρε το Σάββατο (15/6) ο Κώστας Καραπαπάς

Ο διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού απόκάλυψε ότι το συμβόλαιο του Τρικαλινού άσου είναι έτοιμο και είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, έκανε λόγο για «κακόβουλα παραμύθια», όσον αφορά ρεπορτάζ συγκεκριμένου δημοσιογράφου για την υπόθεση και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Για μια ακόμα φορά διαβάσαμε από το Sport24 και τον κ. Σταύρο Γερωργακόπουλο ένα δημοσίευμα που βρίθει ψεμμάτων και το οποίο αποδίδεται στο "περιβάλλον" του Κώστα Φορτούνη.

Όσα γράφονται στο "ρεπορτάζ" του συγκεκριμένου κυρίου διαψεύδονται κατηγορηματικά και από το κλαμπ και από τον Κώστα Φορτούνη και από τον ατζέντη του.

Προφανώς μόνος στόχος είναι να δημιουργήσουν ζημιά και στο προφίλ του παίκτη και στις διαπραγματεύσεις του με την ομάδα.

Ενημερωτικά για τους φιλάθλους μας (και για τον κ Γεωργακόπουλο ο οποίος προφανώς δεν ανήκει πλέον στους ρεπόρτερ Ολυμπιακού, αλλά στους ρεπόρτερ της ΕΠΟ, μάλλον επηρεάστηκε και από την σχέση του με το "Έθνος" στο οποίο εργάζεται και όλοι ξέρουν σε ποιόν ανήκει):

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει έτοιμο συμβόλαιο για τον Κώστα Φορτούνη και είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!

Όλα τα υπόλοιπα και ειδικά τα "ρεπορτάζ" του κ. Γεωργακόπουλου τους τελευταίους μήνες, πότε για τον Φορτούνη, πότε για τον Τοροσίδη, είναι κακόβουλα παραμύθια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"