Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 11:22 από

Μένει εκτός απροόπτου στη Φήκη ο Ρούσσας

Στον Π.Ο Φήκης τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά που θα βρει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας

Η διοίκηση, θα ξεκινήσει το σχεδιασμό από το θέμα του προπονητή και εκεί, όπως όλα δείχνουν ο Τάκης Ρούσσας είναι το ακλόνητο φαβορί, για να καθίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του ΠΟΦ.

Ο έμπειρος τεχνικός χαίρει της εκτίμησης όλων στη Φήκη, έπειτα από την αξιόλογη δουλειά του την προηγούμενη διετία, που συνδυάστηκε από τη μεγάλη άνοδο.

Και ο ίδιος ο Ρούσσας από την πλευρά του εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη συνεργασία που είχε με τη διοίκηση και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι δύο πλευρές θα δώσουν σύντομα τα χέρια.

Από κει και πέρα, είναι πολύ πιθανό ο Τάκης Ρούσσας να έχει στον πάγκο και κάποιο συνεργάτη τη νέα αγωνιστική σεζόν, που ίσως να αναλάβει και το κομμάτι της εκγύμνασης.

 

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο

 

Εξάλλου, εδώ και λίγο καιρό στο γήπεδο Φήκης έχουν ξεκινήσει οι βελτιωτικές εργασίες. Η δημοτική αρχή τηρεί την υπόσχεσή της, καθώς είχε δεσμευτεί στους ανθρώπους του ΠΟΦ ότι θα πράξει όλα όσα χρειάζονται προκειμένου το γήπεδο να πάρει αδειοδότηση για τη Γ' Εθνική κατηγορία.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κων. Δούλαλας με τους συνεργάτες του έχουν κάνει ήδη τις απαιτούμενες μελέτες και όλα αναμένεται να είναι έτοιμα στην ώρα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"