Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 01:20 από

Στο Νεοχώρι σήμερα το τοπικό ντέρμπι

‘Ένα σπουδαίο ντέρμπι τοπικού χαρακτήρα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για τον 3ο  όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς θα αναμετρηθούν στο «Μπάμπης Παπαχατζής» της Οιχαλίας οι δύο εκπρόσωποι του νομού μας στην κατηγορία

Διγενής Νεοχωρίου και Α.Σ Μετέωρα κοντράρονται σε ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ο νικητής, εάν προκύψει παίρνει σημαντική ανάσα στη μάχη για την παραμονή.

Το Νεοχώρι θέλει νίκη για να προσπεράσει τους Καλαμπακιώτες και να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα φτάνοντας στο πρώτο φετινό του τρίποντο.

Τα Μετέωρα θα παίξουν και αυτά για τους τρεις βαθμούς, ωστόσο και η ισοπαλία πιθανώς να είναι βολική για το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου.

Το σημερινό ντέρμπι στο Μπάμπης Παπαχατζής αναμένεται να παρακολουθήσει πολύς κόσμος κυρίως από την περιοχή της Οιχαλίας, αλλά και την Καλαμπάκα, ενώ η παράλληλη διεξαγωγή του αγώνα ΑΟΤ-Ολυμπιακός Βόλου θα αποθαρρύνει και τον ερχομό κόσμου από τα Τρίκαλα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τασιόπουλος Γ. από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας με βοηθούς τους Αναστασίου και Τασιόπουλο Κ. του ιδίου συνδέσμου.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής(ώρα 4μ.μ)


Διγενής Νεοχωρίου – ΑΣ Μετέωρα
ΑΕ Καρίτσας – Ατρόμητος Παλαμά
Αταλάντη – Θησέας Αγριάς
Διαγόρας Στεφανοβικείου – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Ποταμιά – Ηρακλής Λάρισας
Δίας Δίου – Πιερικός
ΑΟ Σελλάνων – Αλμυρός

 

 

Η βαθμολογία
Πιερικός 7
ΑΟ Σελλάνων 7
Αταλάντη 7
ΑΕ Καρίτσας 6
Ατρόμητος Παλαμά 6
Αλμυρός 4
Οικ. Τσαριτσάνης 4
Μετέωρα 4
Δίας Δίου 3
Διγενής Νεοχωρίου 2
Θησέας Αγριάς 1
Ποταμιά 1
ΑΕΣ Διαγόρας 1
Ηρακλής Λάρισας 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"