Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 12:39 από

Τρεις μεταγραφές και συγχαρητήριο από τον Α.Σ Μετέωρα

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοινώνει η διοίκηση του Α.Σ Μετέωρα, ενώ παράλληλα συγχαίρουν το Βαγγέλη Λίτσιο για τη μεταγραφή του στη Νίκη Βόλου

Οι Καλαμπακιώτες απέκτησαν το νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Θοδωρή Λουκά, με παρουσία ακόμη και στο πρωτάθλημα της Football League με τον Απόλλωνα Λάρισας, τον πορτιέρο Ηρακλή Τοπουζλή από τον Πιερικό, αλλά και το γνωστό στο Τρικαλινό φίλαθλο κοινό Κώστα Μπέτσα, που πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Α.Ο Πηγής.

Οι ανακοινώσεις:

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα,  ανακοινώνει την συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λουκά Θοδωρή και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Θοδωρής  είναι μεσοαμυντικός και είναι γεννημένος το 1999.

 Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα,  ανακοινώνει την συνεργαίας με τον τερματοφύλακα Ηρακλή Τοπουζλή και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Ηρακλής αγωνίστηκε πέρυσι στην ομάδα του Πιερικού. Είναι γεννημένος το 1998.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα,  ανακοινώνει την συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κων/νο Μπέτσα  και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Κωνσταντίνος έπαιζε πέρυσι στην Πηγή και είναι αμυντικός. Είναι γεννημένος το 1998.

 Συγχαρητήριο

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣ Μετέωρα,  συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Λίτσιο, ο οποίος μεταγράφηκε στη ομάδα της Νίκης Βόλου, και του εύχεται από καρδιάς, πρωτίστως υγεία και καλή αγωνιστική πορεία με τη νέα του ομάδα.

Ο Α.Σ. Μετέωρα νιώθει υπερήφανος που είχε στις τάξεις της τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αλλά και για τη μεταγραφή του η οποία δείχνει πως η ιστορική ομάδα, αποτελεί  σημαντικό «σκαλοπάτι» για την εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή. Είμαστε βέβαιοι πως ο Βαγγέλης μας θα ανταποκριθεί και θα πάει ακόμη ψηλότερα.