Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 04:02 από

Χωρίζουν οι δρόμοι Διγενή Νεοχωρίου-Ψύχου

Ο Στέφανος Ψύχος, έπειτα από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά που σημαδεύτηκε από την επάνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική κατηγορία, δε θα είναι και την επόμενη σεζόν προπονητής στο Διγενή Νεοχωρίου

Ο νεαρός τεχνικός έλυσε σήμερα τη συνεργασία του με το Διγενή, με το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι "βελούδινο", κάτι που φαίνεται και από τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση του Διγενή:

Θα θέλαμε να ευχαριστησουμε θερμά τον Ψυχο Στέφανο για την προσφορά του στην ομάδα μας! Ήταν χαρά μας που συνεργαστήκαμε για έναν χρόνο με μεγάλη επιτυχία! Όπως ανέφερε και ο ίδιος λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν ειναι δυνατον να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει! Ειναι ήδη κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου μας και ίσως στο μέλλον να το φέρουν έτσι οι συνθήκες ώστε να συνεργαστούμε ξανά!

 

Δ.Σ.

 

Η ανακοίνωση του Στέφανου Ψύχου:

Δύσκολη απόφαση να σταματάς μετά από μια τόσο επιτυχημένη χρόνια, αλλά οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου το επιτρέπουν να συνεχίσω..!!

Θελω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας ειδικά τους παίχτες γιατί τους ταλαιπώρησα λίγο παραπάνω αλλά ομως είχα τους καλύτερους παίχτες στην κατηγορία και πάνω απ όλα τα καλύτερα «παιδιά»..!!!
Ευελπιστώ κάποια στιγμή να συνεργαστούμε ξανά..!!!