Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019 10:14 από

Αναστέλλεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ2

Και επίσημα προέκυψε αναστολή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 την Τετάρτη (2/10)

Στην έκτακτη συνεδρίαση, λοιπόν, του Διοικητικού Συμβουλίου της SL2 οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα να μην διεξαχθούν τα ματς της 2ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο (5-6/10), καθώς η μη επίλυση του «καυτού» ζητήματος των τηλεοπτικών τους αφήνει σε... αναμμένα κάρβουνα.

Επιβεβαιώθηκε έτσι το ρεπορτάζ του a-sports.grπου σας είχε ενημερώσει έγκαιρα για τις εξελίξεις, αν και θα πρέπει να τονιστεί πως όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία τελικά με την ΕΡΤ, έστω και αν πέσει γερό «τσεκούρι» στα χρήματα που θα λάβουν οι ΠΑΕ.

Ουσιαστικά, στην SL2 θέλουν να κερδίσουν χρόνο και να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια μήπως η μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου που προσφέρει η ΕΡΤ από το 50% πάει στο 40%, την ίδια στιγμή που η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την προκήρυξη διαγωνισμού για να βρεθεί η εταιρεία που θα αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αναμετρήσεων (η ΕΡΤ δεν καλύπτει το κόστος και οι ομάδες πρέπει να βρουν την πιο συμφέρουσα γι' αυτές λύση).

Εν ολίγοις, το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα συνεχιστεί από το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου και μετά.

Η ανακοίνωση για την αναστολή: «Κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».

Η ανακοίνωση για την προκήρυξη διαγωνισμού σχετικά με την τηλεοπτική παραγωγή: «Η “ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Super League 2 - Football League", που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, επιθυμεί να αναθέσει σε τρίτο πρόσωπο το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στην Ελληνική Επικρατεία.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 9η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).

Για πληροφορίες απευθύνεστε στo Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210-3386345.

Αθήνα 02/10/2019

Ο πρόεδρος

Λεουτσάκος Λεωνίδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"