Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 07:08 από

Με μεγάλο κέφι ο χορός των κοριτσιών του ΑΟΤ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, σε κοσμικό κέντρο διασκέδασης στην Κρηνίτσα Τρικάλων, ο ετήσιος χορός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου «Α.Ο. Τρίκαλα 2011»

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr οι πανέμορφες αθλήτριες της ομάδας δεν πρωταγωνιστούν μόνο μέσα στα γήπεδα άλλα καταφέρνουν να ξεχωρίζουν και στον χορό και στην διασκέδαση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρικκαίων σε θέματα αθλητισμού Κώστας Μανώλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Αργυροπούλου- Καλλιάρα, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΤ Σπύρος Αγναντής, ο Πρόεδρος των Τρικαλινών διαιτητών Χρήστος Κούγκουλος.

Βραβεύτηκαν από την Διοίκηση του Συλλόγου ο Προπονητής στο Τμήμα Υποδομών της ομάδας Βασίλης Καλιόλιας και ο Γυμναστής της ομάδας Λουκάς Κουνάλης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της ομάδας άλλα και μία χορογραφία από τις νεαρές αθλήτριες του Συλλόγου όπου στα ακούσματα ποδοσφαιρικών ήχων έβαλαν …γκολ στις καρδιές των παραβρισκόμενων και απέσπασαν δικαιωματικά το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Στο περιθώριο της πετυχημένης εκδήλωσης σε δηλώσεις της στο trikalanews.gr η Πρόεδρος της ομάδας Στέλλα Παπαχρήστου εμφανίστηκε αισιόδοξη για την πορεία αναφέροντας ταυτόχρονα ότι «Πρώτη προτεραιότητα μας είναι τα κορίτσια να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να πλάσουν μέσα από την αθλητική ζωή τους τον χαρακτήρα τους και να τηρούν πάντα της αρχές του αθλητικού ιδεώδες. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την πορεία της ομάδας στην Β΄ Εθνική και πιστεύω πως τα κορίτσια μας θα καταφέρουν να αγωνιστούν την επόμενη χρονιά στην Α΄ Εθνική κατηγορία γυναικών».