Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 08:04 από

Επεσαν κορμιά στο ισόπαλο ντέρμπι Παλαιόπυργος-Κηπάκι

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι της Β' Ερασιτεχνικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Παλαιόπυργο, απέναντι στο τοπικό σωματείο και το Κηπάκι

Όπως αναμενόταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Παλαιόπυργο και το Κηπάκι εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να παίζουν δυνατά από την αρχή του αγώνα και κατά την διάρκεια το παιχνίδι να γίνεται σκληρό με δυνατά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν και φυσικά να μην αποφεύγονται και οι τραυματισμοί.

Στον αγώνα γενικά οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές φάσεις στα καρέ της αντίπαλης περιοχής και οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο δεύτερο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τον Μανίκα και λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι να φέρνουν το ματς στα ίσα με τον Λιμπήσιο.

Επίσης οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κλέψουν το ματς αν η μπάλα δεν έβρισκε το κάθετο δοκάρι σε σουτ του Ευθυμιάδη στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ

Σουτ του Μανίκα η μπάλα άουτ στο 9'.

Σουτ του Ευθημιάδη μπλοκάρει ο Μπουργάνης με δεύτερη προσπάθεια στο 12'.

Δυνατό σουτ του Γκουζιώτη η μπάλα φεύγει άουτ στο 17'.

Σουτ του Λάϊου έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα άουτ στο 26'.

Ωραίο γύρισμα του Μόκκα στο ύψος της μικρής περιοχής το σουτ από τον Λάϊο η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι μεγάλη ευκαιρία στο 30'.

Κλασική ευκαιρία για το Κηπάκι από την σέντρα του Γκουζιώτη το πλασέ μέσα στην μικρή περιοχή από τον Αυγέρη αποκρούει ο Καρατάσιος ενστικτωδώς  στο 49'.

Εκτέλεση πέναλντι με τον Μανίκα σε ανατροπή του Αναστασίου και το 0-1 στο 63'.

Φάουλ με τον Λάϊο η μπάλα άουτ στο 65'.

Σουτ του Λιμπήσιου μέσα από την περιοχή και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 68'.

Σουτ του Λιμπήσιου η μπάλα κοντράρει και καταλήγει άουτ στο 70'.

Σουτ του Ευθημιάδη η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι μεγάλη ευκαιρία στο 77'.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΣ: ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ, ΓΚΟΥΖΙΩΤΗΣ, ΠΟΥΤΟΥΡΗΣ, ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ, ΤΣΙΟΤΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΛΑΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΜΟΚΚΑΣ, ΕΥΘΗΜΙΑΔΗΣ, ΛΙΜΠΗΣΙΟΣ.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΜΟΚΚΑΣ Γ., ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ, ΤΑΣΙΟΣ.

ΚΗΠΑΚΙ: ΜΠΟΥΡΓΑΝΗΣ, ΓΚΟΥΖΙΩΤΗΣ, ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ,  ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ, ΓΚΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΑΥΓΕΡΗΣ

 

Κώστας Τεντολούρης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"