Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 08:53 από

Ενταση,αστυνομία και αλληλοκατηγορίες στο ντέρμπι Πύργος-Αχιλλέας Μπάρας(ΦΩΤΟ)

Μεγάλη ένταση υπήρξε κατά τη διάρκεια και μετά το φινάλε του ντέρμπι του Α' ομίλου για την Α1' Ερασιτεχνική, ανάμεσα στον Πύργο και τον Αχιλλέα Μπάρας

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία ήρθε στο γήπεδο, για να επιβλέψει την κατάσταση.

Το Τrikalascore επικοινώνησε αρχικά με τον προπονητή του Αχιλλέα Μπάρας, Ηλία Πατσιάνη, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

"Ηταν σήμερα η χειρότερη συμπεριφορά που έχω συναντήσει σε γήπεδο. Ακουσα τα βρισίδια της ζωής μου και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο. Η διοίκηση του Αχιλλέα κάλεσε την αστυνομία. Μου έβριζαν τη μάνα, την οικογένεια και μου πετούσαν μπουκάλια. Τι άλλο να γίνει; Τα βρισίδια προέρχονταν από τους παίκτες του Πύργου, τον πάγκο και τους φιλάθλους. Και όχι μόνο προς εμένα, αλλά και προς τους ποδοσφαιριστές μου. Εμείς πήγαμε να παίξουμε μπάλα και μας λέγανε ότι θα μας πάρουν το παιχνίδι με το έτσι θέλω. Στο τέλος έλεγαν ότι εγώ κάλεσα την αστυνομία και τους έβρισα την ομάδα τους. Καλά έκανε και κλήθηκε η αστυνομία. Παίκτες από τον πάγκο με έβριζαν όλη την ώρα. Θέλω να τονίσω ότι ο συνάδελφός μου Βαγγέλης Τσιούκας δε με προστάτευσε και του εύχομαι να έχει όπου πάει τέτοιες συμπεριφορές."

Εν συνεχεία επικοινωνήσαμε με τον προπονητή του Πύργου, Βαγγέλη Τσιούκα, ο οποίος εξέφρασε τη δική του εκδοχή:

"Γίνεται μία φάση όπου βγαίναμε στην αντεπίθεση και υπάρχουν προυποθέσεις για γκολ, έχει χτυπήσει ένας παίκτης της Μπάρας και βγαίνω από τον πάγκο και λέω στους δικούς μου  βγάλτε την μπάλα έξω. Πέντε λεπτά αργότερα, έγινε το ίδιο με εμάς και ο κύριος  λέει συνέχισε να παίζεις, ενώ είναι παίκτης δικός μας κάτω.Υπάρχει το προηγούμενο με παιδί 14 ετών του Πύργου που είχε σπάσει το πόδι στο παιχνίδι κυπέλλου με τη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες φωνές έξω από τη σίτα και από πουθενά αλλού. Οσο για την αστυνομία, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, χωρίς να πειραχτεί κανένας, με το που μπήκε το γκολ όπου διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν υπήρχε πέναλτι όλοι τον είδαν να παίρνει το τηλέφωνο και να καλεί την αστυνομία λες και είμαστε στην Ουγκάντα. Ενώ στον πάγκο μας έχουμε 14χρονα παιδιά. 'Οσο για τις ευχές, δε θα του ευχηθώ εγώ κάτι , απλώς θα πω στον κοσμο, ότι ενώπιον μαθητών του , είπε για τον 14χρονο ποδοσφαιριστή μας, καλά έκανε και έσπασε το πόδι. Πριν το παιχνίδι προσπαθούσε να δημιουργήσει κλιμα ο κύριος. Επιβεβαιωμένο από 30 παιδιά στο σχολείο και ενώ ο Ευαγγελίδης ήταν ακόμη στο νοσοκομείο. Δεν έχουμε τίποτα με τους παίκτες και τη διοίκηση του Αχιλλέα. Ας κρίνει ο κόσμος τον κ. Πατσιάνη. Εγώ στον πάγκο είχα 6 άτομα 14ετών σήμερα στον πάγκο".

Ανταπαντώντας ο Ηλίας Πατσιάνης τόνισε:

"Εγώ προκάλεσα το Βαγγέλη Τσιούκα να πάρει το τηλέφωνό μου να διαπιστώσει ότι δεν πήρα τηλ ο ίδιος στην αστυνομία. 'Οσον αφορά τα όσα δήλωσε για το 14χρονο παίκτη του Πύργου ότι είπα, θα έπρεπε να ντρέπεται, γιατί αυτό το παιδί το έχω στηρίξει και πήγα στο νοσοκομείο με τους παίκτες μου να το δούμε, πηγαίνοντάς του και δώρο όλοι μαζί. Αυτοί ως Πύργος δεν πήγαν στο νοσοκομείο να τον δουν. Σας προκαλώ να μιλήσετε με το παιδί να σας μεταφέρει την πραγματικότητα".

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"