Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 12:09 από

Υπό το βλέμμα Κυριακίδη η χθεσινή προπόνηση στην Ακαδημία της ΑΕΚ Σαραγίων(PICS)

O Hλίας Κυριακίδης βρίσκεται από χθες στα Τρίκαλα και το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στην προπόνηση των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ Σαραγίων

Ο Κυριακίδης είναι ο υπεύθυνος του δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ σε ολόκληρη την Ελλάδα και η παρουσία του στα Τρίκαλα είχε να κάνει με το ότι η Ακαδημία της ΑΕΚ Σαραγίων αποτελεί από φέτος κομμάτι του συγκεκριμένου δικτύου.

Ο ίδιος είχε τη δυνατότητα μαζί με τους υπεύθυνους της ακαδημίας Νίκο Παπακυρίτση, Γιώργο Μουρίκη να επιβλέψουν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και φυσικά να δει τις προπονήσεις.

Ο ίδιος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την όλη προσπάθεια , υπογραμμίζοντας στους υπεύθυνους ότι η δουλειά τους είναι στη σωστή κατεύθυνση, ενώ έδωσε και οδηγίες στους μικρούς ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αναλύοντας στη συνέχεια κάποια οργανωτικά θέματα στους προπονητές.

Το πρωί της Κυριακής παρακολούθησε τα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια της Ακαδημίας ΑΕΚ Σαραγίων  με την Ακαδημία του Ερμή Βόλου.

Η επίσκεψη του κ. Κυριακίδη θα κλείσει με την ομιλία- παρουσίαση του προγράμματος του δικτύου ακαδημιών ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK προς τους γονείς της Ακαδημίας η οποία θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Αετών Μέλαθρον.  

Αν μη τι άλλο η παρουσία Κυριακίδη στα Τρίκαλα εδραιώνει τη θέση της ΑΕΚ Σαραγίων στο δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ, δίνοντας πόντους στη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται εκεί.

*H Aκαδημία της ΑΕΚ Σαραγίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη γαλακτοβιομηχανία 'Ομηρος που στηρίζει τη φετινή της προσπάθεια.

Δείτε εικόνες από τη χθεσινή προπόνηση στην ακαδημία της ΑΕΚ Σαραγίων παρουσία του Ηλία Κυριακίδη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"