Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 12:42 από

Δύο μίνι τουρνουά από τη Δήμητρα/Απόλλων

Επειδή το ποδόσφαιρο είναι η χαρά του παιδιού, οι άνθρωποι της ακαδημίας ποδοσφαίρου Δήμητρα/Απόλλων 2005 διοργάνωσαν δύο ακόμη μίνι τουρνουά στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας την Τρίτη και την Τετάρτη 20 και 21 Ιουνίου σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες

Έτσι λοιπόν, με τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς οι Bambini (2010-11) έπαιξαν σ’ ένα μίνι τουρνουά με τις ακαδημίες του Πύργου και των Μετεώρων, χάρηκαν το άθλημα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη 2η Σεπτεμβρίου.

Την Τετάρτη, στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας η Δήμητρα/Απόλλων διοργάνωσε τουρνουά σε δύο κατηγορίες (Παιδικό 2002 και Παιδικό 2003) και έπαιξε με τα αντίστοιχα τμήματα της Λαμίας αλλά και την Κ16 και Κ15 του ΑΟΤ.

2

Στις τελευταίες προπονήσεις και φιλικά της Δήμητρας/Απόλλων βρίσκονται κοντά στους προπονητές και φίλους τους, οι αθλητές που πλέον ανήκουν σε τμήματα υποδομής μεγάλων ΠΑΕ (Λαζαρίδης – Ατρόμητος Αθηνών, Ζήσης – Αστέρας Τρίπολης, Μπουρούσης – Αστέρας Τρίπολης, Καρακώστας και Τάμπος – Ολυμπιακός, Καλτσάς και Τσαχματιώτης-ΑΕΚ, Παπαδάκος – Αταλάντα).

Το Σάββατο 24 Ιουνίου ένα τμήμα της Δήμητρας Απόλλων (γεννηθέντες 2008) θα αγωνιστεί στον Πύργο (ώρα 18:30). Η ακαδημία ευχαριστεί τον Πύργο για την πρόσκληση και εύχεται το νέο γήπεδο να είναι καλότυχο για όλους τους αθλητές.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου η Δήμητρα/Απόλλων θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με έξι τμήματα (περίπου 90 αθλητές) όπου και θα πάρει μέρος στο 13ο Salonica Cup.

Το Δ.Σ, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και οι συνεργάτες τους προπονητές εύχονται σε όλα τα παιδιά των Τρικάλων και στις οικογένειές τους καλό καλοκαίρι.