Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 12:36 από

Ομορφη τελετή λήξης σεζόν για την Ακαδημία του Δικέφαλου Πυργετού(ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο Πυργετού, η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου για την ακαδημία του τοπικού σωματείου

Σε μία όμορφη γιορτή, έδωσαν το παρών τα παιδάκια των τμημάτων υποδομής το προπονητικό τιμ, αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του σωματείου, καθώς και αρκετοί γονείς.

Οι πιτσιρικάδες έκαναν το τελευταίο τους παιχνίδι για φέτος στο χορτάρι και εν συνεχεία όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φάνε και να πιούν, διασκεδάζοντας παράλληλα.

'Ηταν μία αξιόλογη χρονιά για την Ακαδημία του Πυργετού, που αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα επόμενα χρόνια, καθώς τα τμήματα υποδομής του Δικέφαλου ανέβηκαν επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα ανέβηκε κατακόρυφα ο αριθμός των παιδιών που τα στελέχωσαν.

Αν μη τι άλλο πολλά μπράβο για τη φετινή προσπάθεια αξίζουν στη διοίκηση, αλλά και στο νεαρό τεχνικό Κωνσταντίνο Γουργούλια, ο οποίος κατάφερε να πετύχει το στόχο που ο ίδιος είχε θέσει στην αρχή της σεζόν, με σκληρή και μεθοδική προσπάθεια και σίγουρα τα καλύτερα έρχονται.

Την επόμενη χρονιά ο πήχης μπαίνει ακόμη ψηλότερα, καθώς διοίκηση και τεχνική ηγεσία στοχεύουν σε ακόμη πιο μαζική στελέχωση των τμημάτων υποδομής και φυσικά σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στα πρωταθλήματα όπου θα συμμετάσχουν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"