Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017 04:11 από

Ο Γκιγκέρμο Σάντσεζ υπεύθυνος στην Ακαδημία του Π.Ο Φήκης!!!

'Ενα βαρύ όνομα αναλαμβάνει την Ακαδημία του Π.Ο Φήκης, όπου οι διοικούντες του σωματείου θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση τη νέα αγωνιστική σεζόν

Πρόκειται για το γνωστό προπονητή Γκιγκέρμο Σάντσεζ, που πρόσφατα ανέλαβε και το πόστο του τεχνικού συμβούλου της γυναικείας ομάδας του Α.Ο.Τρίκαλα 2011.

Ο Σάντσεζ έχει ξεκινήσει ήδη να προπονεί τα παιδάκια των τμημάτων υποδομής του Π.Ο Φήκης και τη νέα σεζόν αναμένεται να γίνει κάτι πολύ καλό εκεί.

Ο Γκιγκερμο Σάντσεζ καταγεται από την Βενεζουέλα,είναι προπονητής ποδοσφαίρου,διπλωματούχος USSF A License της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.Επισης είναι πτυχιουχος ψυχολογίας του Graceland University(Αϊόβα των ΗΠΑ) και κάτοχος Master of science στην αθλητική ψυχολογία του Capella University(Μινεσοτα των ΗΠΑ).
Έχει εργαστεί ως προπονητής στην ομάδα του Graceland University και στην Santa Fe της Βενεζουέλας.
Ως βοηθός προπονητής,αθλητικός ψυχολόγος και αναλυτης αγωνιστικής απόδοσης έχει εργαστεί στις ομάδες Κλαμπ δε Στρονγκεστ της Βολιβίας,Σερρο Πορτενιο της Παραγουαης και Ντεπορτίβο Τακιρα της Βενεζουελας.
Στα Τρίκαλα πραγματοποιει την διδακτορική του διατριβή στο αντικειμενο της ψυχολογιας της ασκησης,στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.