Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 03:51 από

Eπαιξαν μπάλα και το Πάσχα στη Δήμητρα/Απόλλων

Μετά το άκρως επιτυχημένο 11ο Πανελλήνιο Τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Δήμητρα/Απόλλων τη Μεγάλη εβδομάδα, πολλοί θα θεώρησαν ότι ήρθε η ώρα για ξεκούραση τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Η ακαδημία της Δήμητρας όμως “έπαιξε μπάλα” και τη δεύτερη μέρα του Πάσχα (συγκεκριμένα από 17 ως 19 Απρίλη) στην κατηγορία των Τζούνιορ με τους γεννηθέντες 2006, αφού συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωσε το Athletic Park “Καρακούσης”. Μετά τη πρώτη θέση που κατέλαβε στο 11ο πανελλήνιο τουρνουά, κατάφερε ακριβώς το ίδιο και στην παραπάνω διοργάνωση όπου έδωσε συνολικά τέσσερις αγώνες μετρώντας ισάριθμες νίκες. Η Δήμητρα/Απόλλων συγχαίρει τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά για την αγωνιστική τους εικόνα και την άψογη συμπεριφορά όλων, καθώς και τους διοργανωτές και κυρίως τον κύριο Καρακούση για την ωραία εκδήλωση  και τις όμορφες παραστάσεις που όλοι αποκομίσανε αυτό το τριήμερο.

 Το διήμερο 19 και 20 Απριλίου η Δήμητρα/Απόλλων συμμετείχε στο 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου στο Βόλο που διοργάνωσε η σχολή ποδοσφαίρου Αγία Άννα με φιλανθρωπικό σκοπό αφού τα όποια έσοδα των χορηγών θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο Βόλου αναδεικνύοντας έτσι και τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου στη βάση του. Η ακαδημία της Δήμητρας συμμετείχε με τρία τμήματα (γεννηθέντες 2003, 2005 και 2007) και συνολικά 41 αθλητές που διέμειναν στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού σταδίου ενώ όλοι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις “Olimpico” της διοργανώτριας ακαδημίας. Η πρόσκληση της ακαδημίας της Αγίας Άννας τιμά ιδιαίτερα τη Δήμητρα/Απόλλων αφού συμμετείχαν μόνο επιλεγμένες ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος Αθηνών. Η κάθε κατηγορία έπαιξε τρεις αγώνες σε πολύ υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο και οι παραστάσεις που πήραν τα παιδιά σίγουρα θα αποτελέσουν οδηγό για την περαιτέρω εξέλιξή τους.