Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 11:28 από

Στο τουρνουά του Ελατοχωρίου συμμετείχε η Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων

Στο Ελατοχώρι Πιερίας βρέθηκε η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΔΗΜΗΤΡΑ/ΑΠΟΛΛΩΝ από 10 εως 12 Ιουνίου και αγωνίστηκε με δύο τμήματα στη κατηγορία των Prejunior (ηλικίες γεννηθέντων 2007-08-09)

 Στην αποστολή συμμετείχαν 16 αθλητές, 25 γονείς και οι προπονητές των τμημάτων Νίκος Μανούρας, Δημήτρης Τσέτσιλας καθώς και ο Αποστόλης Γκαραγκάνης. Στο πανέμορφο Ελατοχώρι Πιερίας και σε υψόμετρο περίπου 800 μέτρων οι μικροί αθλητές έδωσαν συνολικά 10 αγώνες με ομάδες πολύ καλού επιπέδου (οι περισσότερες από Θεσσαλονίκη). Όλα τα παιδιά πήραν τις ανάλογες παραστάσεις και έδειξαν το βάθος και τη συνέχεια που υπάρχει στις τάξεις της Δήμητρας. Το τμήμα των γεννηθέντων 2007 κατέλαβε αήττητο τη πρώτη θέση με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

 
 
 
 

Αναλυτικά:         Δήμητρα Απόλλων – ΠΑΟΚ … 3-1

Δήμητρα Απόλλων – Πολίχνη … 7-1

Δήμητρα Απόλλων – Real Team….. 6-0

Δήμητρα Απόλλων – Shooters …. 5-0

Δήμητρα Απόλλων – ΠΑΟΔ…. 2-2

 

Οι μικροί αθλητές της κατηγορίας 2008-09 έδωσαν τέσσερα παιχνίδια (2 νίκες – 2 ήττες) και αποκόμισαν τις καλύτερες εμπειρίες από το Τουρνουά. Οι αγώνες έγιναν στα γήπεδα του Hotel «Μύθος» ενώ τα παιδιά απόλαυσαν και το μπάνιο στη πισίνα του ξενοδοχείου. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποστολή της Δήμητρας-Απόλλων διέμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με τους γονείς των μικρών αθλητών και να πρέπει να το τονίσουμε και να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την βοήθεια που παρείχαν καθώς και για την συμπεριφορά και τη συνεργασία τους.

Τέλος, η ομάδα γονέων προπονητών της Δήμητρας/Απόλλων έδειξε με τη σειρά της το ποδοσφαιρικό της ταλέντο στο Τουρνουά γονέων που διεξήχθη υπό το φως των προβολέων, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό όπου υπέκυψε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ. Πιστεύουμε ότι το 4ο Coppa Pieria θα μείνει πολύ θετικά στις μνήμες όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτό μιας και οι εμπειρίες και οι παραστάσεις  ήταν ανεκτίμητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"