Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 12:23 από

Δοκιμασία Καστρακίου στην Πύλη

Με τα ματς της 22ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί αύριο η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας

Η πρωτοπόρος Φήκη θα πάρει ξεκούραστο τρίποντο από το άνευ αγώνος με την ‘Ενωση Δροσερού/Μουριάς, οπότε ότι και αν γίνει θα διατηρηθεί μόνη πρώτη.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Βράχος Καστρακίου εάν θέλει να μείνει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή θα πρέπει να περάσει με νίκη από την Πύλη απέναντι στον Πορταικό, που μπορεί βαθμολογικά να είναι αδιάφορος, από την άλλη όμως εντός έδρας εμφανίζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ακόμη και κόντρα στους πρωτοπόρους.

Ο ΑΟ Κεφαλόβρυσου θα ψάξει ακόμη μία νίκη για να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ριζαριό. Ο Γίγας από την πλευρά του έχει μείνει αρκετά πίσω στη μάχη της παραμονής και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες σωτηρίας.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ματς στην Αγία Μονή με τον τοπικό ‘Αρη να υποδέχεται τη Δήμητρα/Απόλλων, με τους δύο αντιπάλους να βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ανοιχτό παιχνίδι σε όλα τα αποτελέσματα με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να φτάσουν στη νίκη.

Στη Διάβα η Κρύα Βρύση θα φιλοξενήσει τον Πύργο σε ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι είναι εκείνοι που καίγονται καθώς με νίκη θα βρεθούν πιο κοντά στην παραμονή. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται αρκετά ψηλά στης βαθμολογία και θα αναζητήσουν ακόμη μία νίκη.

Γειτονικό ντέρμπι στα Σαράγια ανάμεσα στον τοπικό ΑΟΣ και το Δικέφαλο Πυργετού. Για τους γηπεδούχους έχει και σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή οπότε θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο στο ματς. Ο Πυργετός θα ψάξει και εκείνος το νικηφόρο αποτέλεσμα σε παιχνίδι που αναμένεται να έχει αμφίρροπη εξέλιξη.

Στους Ταξιάρχες ο ΑΟΤ και εκείνος έχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο στη μάχη της παραμονής απέναντι στη Λυγαριά που είναι σαφώς πιο άνετη, καθώς πολύ δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες στη συνέχεια. Και εδώ αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.

Στο Ρίζωμα Παραληθαίοι και Καλύβια θα τα δώσουν όλα σε αναμέτρηση με βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες που δεν έχουν σωθεί ακόμη οπότε ο νικητής κάνει ένα σημαντικό βήμα.

 

 

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής (22/2 15.00)


Σαράγια-Πυργετός
Πηγή-Μεγαλοχώρι 0-3 α.α.
Αγ. Μονή-Δήμητρα
Κρύα Βρύση-Πύργος
Παραληθαίοι-Καλύβια
Πορταϊκός-Καστράκι
Φήκη- Ένωση Δ/Μ 3-0 α.α.
Ριζαριό-Κεφαλόβρυσο
Ταξιάρχες-Λυγαριά

 

Η βαθμολογία
Φήκη 57
Καστράκι 54
Κεφαλόβρυσο 46
Δήμητρα 39
Αγία Μονή 39
Πύργος 38
Πορταϊκός 34
Πυργετός 32
Λυγαριά 31
Καλύβια 30
Σαράγια 28
Παραληθαίοι 28
Κρύα Βρύση 27
Ταξιάρχες 20
Μεγαλοχώρι 19
Ριζαριό 14
Ένωση Δ/Μ–
Πηγή-–


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"