Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 06:12 από

Ντέρμπι πρωτοπόρων στο Καστράκι

Τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας

Και από τα αυριανά παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας Καστράκι και Πορταικό.

Οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο και 12 βαθμούς και με τη δύναμη της έδρας είναι και το φαβορί του ματς, απέναντι στον ανταγωνιστικό φέτος Πορταικό που θα πάει να κάνει τη ζημιά.

Στον Πυργετό ο τοπικός Δικέφαλος φιλοξενεί τα Σαράγια σε ένα παιχνίδι τοπικού χαρακτήρα ανάμεσα σε δύο από τις δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, ματς ανοιχτό σε όλα τα προγνωστικά.

Στην Μπαλκούρα η ανταγωνιστική και φέτος Δήμητρα/Απόλλων θα υποδεχτεί την ανεβασμένη Αγία Μονή σε ένα επίσης αμφίρροπο παιχνίδι.

Στον Πύργο η τοπική ομάδα θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στην Κρύα Βρύση.

Στα Καλύβια ο τοπικός ΑΟΚ φιλοξενεί τους νεοφώτιστους Παραληθαίους. Η δύναμη της έδρας δίνει το πλεονέκτημα στους γηπεδούχους αλλά οι Παραληθαίοι θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Στη Μουριά η τοπική ‘Ενωση θα ψάξει την υπέρβαση απέναντι στην πανίσχυρη Φήκη που θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της και να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή.

Στο Κεφαλόβρυσο ο ΑΟΚ με σερί επιτυχίες υποδέχεται το Γίγα Ριζαριού. ‘Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.

Τέλος στη Λυγαριά ο τοπικός Απόλλωνας και οι Ταξιάρχες καίγονται για τη νίκη για να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας και αναμένεται και εδώ ένα δυνατό ματς.

Toπρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής(ώρα 4μ.μ.)

Πυργετός-Σαράγια
Μεγαλοχώρι-Πηγή 3-0 α.α.
Δήμητρα-Αγία Μονή
Πύργος-Κρύα Βρύση
Καλύβια-Παραληθαίοι
Καστράκι-Πορταϊκός
Ένωση ΔΜ-Φήκη
Κεφαλόβρυσο-Ριζαριό
Λυγαριά-Ταξιάρχες

 

 

Η βαθμολογία
1 Καστρακι 12
2 Πορταικος 10
3 Πυργετος 9
4 Φηκη 8
5 Δημητρα 8
6 Πυργος 8
7 Ριζαριο 7
8 Κεφαλοβρυσο 7
9 Σαραγια 7
10 Καλυβια 6
11 Αγια Μονη 6
12 Κρυα Βρυση 4
13 Παραληθαιοι 3
14 Λυγαρια 3
15 Ταξιαρχες 1
16 Ένωση ΔΜ 1
17 Μεγαλοχωρι 1
18 Πηγη –ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"