Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 08:44 από

Μπήκε στο γήπεδο ο Δικέφαλος Πυργετού(ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση του Δικέφαλου Πυργετού για τη φετινή αγωνιστική περίοδο με πολύ διάθεση και όρεξη για δουλειά

Ο προπονητής Κώστας Γουργούλιας είχε στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές ,αρκετά ικανοποιητικός αριθμός βάση των ημερών μαζί με τα νέα αποκτήματα της ομάδας αλλά και με αρκετές ακόμη ελλείψεις ποδοσφαιριστών λόγω διακοπών. Παρουσία των μελών του ΔΣ ,ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Δικέφαλος Πυργετού με το κλίμα  να είναι αρκετά ευχάριστο. Αρχικά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας ο Γιάννης Ταμπρατζής ο οποίος ευχαρίστησε πρώτα τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο τεχνικός Κώστας Γουργούλιας ο οποίος τους ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του Καλή Χρονιά , έθεσε τους στόχους της ομάδας ,ανέλυσε το πρόγραμμα των προπονήσεων και των φιλικών , ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές σκληρή δουλειά, και σεβασμό μεταξύ όλων. Τέλος η ομάδα μπήκε στο γήπεδο με αρκετή διάθεση από τους ποδοσφαιριστές και ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας της ομάδας.

Στο περιθώριο της σημερινής πρώτης του Δικέφαλου Πυργετού, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γουργούλιας δήλωσε τα εξής:

Ξεκινάμε σήμερα τη προετοιμασία της ομάδας με πολύ διάθεση και μεράκι για τη φετινή χρονιά. Σίγουρα έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα καθώς έφυγαν κάποιοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που στελέχωναν την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια αλλά έγιναν και αρκετές μεταγραφές ποιοτικές με έμπειρους ποδοσφαιριστές και νέους. Ο στόχος της ομάδας που θέσαμε μαζί με το ΔΣ είναι μια δυνατή ,ανταγωνιστική ομάδα όπως έχει κάθε χρόνο ο Δικέφαλος Πυργετού και να μπορέσουμε να δώσουμε μια νέα ώθηση στη περιοχή με περισσότερο κόσμο ο οποίος θα βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο από το ''πάντρεμα'' έμπειρων παιχτών που ήδη διαθέτει από πριν η ομάδα με τα νέα αποκτήματα που ήρθαν φέτος. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε τελειώσει ακόμη τις μεταγραφές, συζητάμε με ακόμη 2-3 παιδιά και ελπίζω και αυτοί να καταφέρουν να ενταχθούν στην ομάδα μας στη συνέχεια. Έχουμε προγραμματίσει μια σειρά φιλικών, 5 στον αριθμό όπου θα αγωνιστούν όλα τα παιδιά και σιγά-σιγά θα γίνει το ξεσκαρτάρισμα της ομάδας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή διάθεση των παιδιών που ήρθαν σήμερα και περιμένω ανάλογη όρεξη και στη συνέχεια της προετοιμασίας. Τέλος να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλα τα σωματεία του Νομού μας με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.