Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 02:53 από

Πέφτουν οι "τίτλοι τέλους" για τον ΑΟΤ 1963

Ενα σωματείο, το οποίο δεν κατάφερε ποτέ να γίνει κομμάτι αυτής της πόλης, για λόγους τους οποίους έχουμε αναλύσει ουκ ολίγες φορές κατά καιρούς, εκτός απροόπτου θα περάσει στο παρελθόν

Ο λόγος για τον ΑΟΤ 1963, οι διοικούντες του οποίου απ ότι φαίνεται δε δήλωσαν στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, κάτι που υποδηλώνει την απόφασή τους να μην ξαναεμπλακούν με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Από το περιβάλλον του Χρήστου Ζαχόπουλου διαρρέεται ότι παρά το ότι η ομάδα δε δηλώθηκε μέχρι τις 11 Αυγούστου, που ήταν και η καταληκτική ημερομηνία, αυτό μπορεί να συμβεί και εκπρόθεσμα, αλλά από την άλλη η ίδια η πραγματικότητα δεν αφήνει περιθώρια να συνεχίσει να υπάρχει ο ΑΟΤ 1963.

Mάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο κ. Ζαχόπουλος συστήνει στήριξη των Τρικαλινών στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει με τον ΑΟΤ στη Γ' Εθνική και αυτό κάτι λέει.

Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της περσινής αγωνιστικής σεζόν αποτελούν παρελθόν από το ρόστερ, ενώ και ο ίδιος ο Χρήστος Ζαχόπουλος δε φαίνεται διατεθειμένος να δαπανήσει άλλα χρήματα για την ομάδα του.

Από τη στιγμή μάλιστα που απέτυχαν όλες οι προσπάθειες πώλησης του ΑΦΜ σε κάποιο άλλο σωματείο, η κατάσταση φαίνεται πως είναι πλέον μη αναστρέψιμη και μιλάμε για τους οριστικούς τίτλους τέλους του ΑΟΤ 1963.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το επόμενο διάστημα να υπάρξει και ανακοίνωση η οποία θα αναφέρει κάποια πράγματα για όλα τα παραπάνω.