Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 03:40 από

Δε βιάζεται να πάρει αποφάσεις ο Ζαχόπουλος

Οδεύουμε προς το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη, αλλά το γεγονός αυτό δεν αγχώνει ιδιαίτερα το Χρήστο Ζαχόπουλο, ο οποίος δε βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του, όσον αφορά το μέλλον του ΑΟΤ 1963

Ο ισχυρός άνδρας του σωματείου αυτού, εξετάζει τα δεδομένα που υπάρχουν και σκέπτεται όλες τις προοπτικές, σχετικά με το αν μπορεί να έχει μέλλον η ομάδα του.

Οι λύσεις που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ή να πουλήσει το ΑΦΜ σε κάποιο σωματείο της Λάρισας (Απόλλωνας και Αμπελώνας φαίνεται πως ενδιαφέρονται) ή να κατεβάσει την ομάδα με δικά του χρήματα , κάτι που φαντάζει πάντως αρκετά δύσκολο ή να βάλει κάποιους συμπαίκτες, που θα μπορέσουν ή εκείνοι να βάλουν χρήματα, ή να του φέρουν χρήματα με κάποιο τρόπο.

Προς το παρόν πάντως, ο ίδιος ασχολείται καθημερινά με τις δουλειές και την οικογένειά του και το ποδοσφαιρικό του μέλλον περνάει σε τρίτη μοίρα, δείγμα της απογοήτευσής του, για τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια.

Δεν αποκλείεται πάντως σύντομα να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, λέγοντας παράλληλα και κάποια πράγματα δημόσια, αν και ο ίδιος αποφεύγει γενικά να μιλάει στα ΜΜΕ.