Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 12:34 από

Ακλόνητος στις θέσεις του στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας ο Ηλίας Αιβάζογλου

Ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα Ηλίας Αιβάζογλου προετοιμάζεται για την κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (25/5 5μ.μ.) των ομάδων της FL, εκεί όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος

Εννοείται ότι θα τεθεί επί τάπητος και πάλι το θέμα της αναδιάρθρωσης, το οποίο θα ρίξουν στο τραπέζι οι 11 ομάδες που θέσουν SuperLeague 2 με δύο ομίλους από τη νέα σεζόν.

Η θέση του Α.Ο Τρίκαλα είναι ξεκάθαρη και δεν αναμένεται να παρεκκλίνει καθόλου ούτε τη Δευτέρα.

Ο Ηλίας Αιβάζογλου εξ’αρχής έχει τεθεί κατά του συγκεκριμένου σεναρίου, το οποίο όπως έχει τονίσει χαρακτηριστικά θα μετατρέψει τη δεύτερη κατηγορία σε περιφερειακό πρωτάθλημα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δεχτεί αρκετές πιέσεις από τις 11 ομάδες που θέλοντας να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους θα προσπαθήσουν να βάλουν απέναντι τόσο τον Α.Ο Τρίκαλα, όσο και τον Ιωνικό, αλλά και τη Νίκη Βόλου που αντιτίθενται.

Προφανώς και η τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας θα έχει εντάσεις, αλλά ζητούμενο αποτελεί να πρυτανεύσει η λογική και φυσικά το δικαίωμα του κάθε συλλόγου να έχει την άποψή του.

‘Οσον αφορά τώρα την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, παρά το ότι αρκετές ομάδες έχουν τεθεί κατά, ο Α.Ο Τρίκαλα εξ’αρχής είχε τονίσει ότι από την ώρα που άλλες πτυχές της κοινωνίας έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα, θα μπορούσαν κάλλιστα να διεξαχθούν και οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της FootballLeague , αφού βέβαια παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Σε όλες αυτές τις θέσεις του, ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα θα εμείνει και αναμένουμε με ενδιαφέρον τα όσα θα διαδραματιστούν στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"