Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 12:09 από

Καθοριστικός ο ρόλος Σίτσα στις εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Κ18

Εδώ και καιρό είχατε πληροφορηθεί από το Trikalascore ότι ο Δημήτρης Σίτσας από την ώρα που ανέλαβε ως τεχνικός διευθυντής της Κ18 του Α.Ο Τρίκαλα, ήταν και επί της ουσίας ο άνθρωπος που θα είχε το γενικό κουμάντο της συγκεκριμένης ομάδας

Χθες είχαμε την παραίτηση του προπονητή Μανώλη Κοτσίρα, αλλά η προηγούμενη εβδομάδα ήταν εκείνη που είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στο να υπάρξει αυτή η εξέλιξη.

Ο νεαρός τεχνικός φαίνεται ότι είχε κάποια αντιπαράθεση με το Δημήτρη Σίτσα, με το νεαρό προπονητή να τον θέτει αυτομάτως σε ολιγοήμερη άδεια από τα καθήκοντά του, όπου τελικά δεν επέστρεψε ποτέ, καθώς χθες υπήρξε η παραίτησή του.

'Οπως και να έχει αυτή ήταν προφανώς μία αναπόφευκτη εξέλιξη από την ώρα που οι δύο άνδρες δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν και από την ώρα που ο Σίτσας είχε διαπιστώσει κάποια κακώς κείμενα ενώ από το περιβάλλον του διαρρέεται πως όλο αυτό το διάστημα στήριξε τον Κοτσίρα, βοηθώντας τον μάλιστα και στο κομμάτι της τεχνικής κατάρτισης.

Πλέον αναζητείται ο αντικαταστάτης του ενώ αποκλείεται να δούμε το Σίτσα σε ρόλο προπονητή καθώς ο ίδιος προτιμά να παραμείνει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"