Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 09:10 από

Αυτός ο Α.Ο.Τ κερδίζει άνετα ξανά τον κόσμο του

H χθεσινή σημαντική νίκη πρόκριση του Α.Ο.Τρίκαλα κόντρα στην Επισκοπή, αν μη τι άλλο έφερε δικαιολογημένα χαμόγελα στις τάξεις των Τρικαλινών φιλάθλων

'Ηταν αυτό ένα αποτέλεσμα που όχι απλά φέρνει τους κυανέρυθρους στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αλλά παράλληλα διατηρεί και το καλό κλίμα στην ομάδα, γιατί σκεφτείτε τι θα συνέβαινε σε περίπτωση αποκλεισμού από μία ομάδα Γ' Εθνικής και πως θα ξεκινούσε σε αυτή την περίπτωση η χρονιά.

Το πιο βασικό είναι ότι με το καλημέρα ο Α.Ο Τρίκαλα πείθει από όλες τις απόψεις. Πείθει όσον αφορά το διοικητικό σκέλος το οποίο φανερώνει υγεία. Με έναν πρόεδρο,  ο οποίος φροντίζει ώστε όλα να είναι τακτοποιημένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και διαψεύδοντας τις "Κασσάνδρες" που μέχρι το Καλοκαίρι μιλούσαν για προσφυγές για αφερέγγυα διοίκηση και όλα αυτά που εκ του αποτελέσματος μέχρι στιγμής καταρρίπτονται.

Πείθει στο θέμα του προπονητή με τον Περικλή Αμανατίδη να αποτελεί έναν τεχνικό που όχι απλά είναι κοινής αποδοχής, αλλά παράλληλα ξέρει πως να κοουτσάρει την ομάδα και πως να τη φέρει στο δρόμο του πρωταθλητισμού.

'Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, δείχνουν ότι έχουν οι περισσότεροι στόφα πρωταθλητή. Χθες η ομάδα μπορεί να αναμετρήθηκε με αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας, ωστόσο, κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν να κερδηθεί το συγκεκριμένο ματς πόσο μάλλον που τα Τρίκαλα για μεγάλο διάστημα έπαιξαν με 10 παίκτες.

Να μην ξεχνάμε ότι άλλες ομάδες της Football League την πάτησαν και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

Για πρώτη φορά λοιπόν μετά από χρόνια φαίνεται ότι ο Α.Ο Τρίκαλα βαδίζει σε σωστές βάσεις και κερδίζει σιγά σιγά ξανά και τον κόσμο.

Την απογοήτευση και απαισιοδοξία των περασμένων μηνών έχουν αντικαταστήσει η συγκρατημένη αισιοδοξία και ο κόσμος θεωρεί πλέον ότι κάτι καλό γίνεται φέτος που πρέπει να στηριχτεί.

Πως να στηριχτεί; Με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας ώστε και η διοίκηση από την πλευρά της να διαπιστώσει ότι αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλεται.

Ας γεμίσει λοιπόν φέτος το γήπεδο για να δούμε όλοι τον Α.Ο.Τ εκεί που το θέλουμε.

Και μιας και μιλάμε για το γήπεδο και εκεί η διοίκηση μεριμνησε ώστε τελικά να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και η ομάδα να έχει τη νέα σεζόν μία έδρα που της αρμόζει και οι παίκτες να αγωνίζονται σε έναν αγωνιστικό χώρο που θα τους επιτρέπει να ξεδιπλώνουν τις δυνατότητές τους στο χορτάρι.

Υ.Γ 1: Για τους Κώστα Τσόγκα και Θανάση Μηλιώτη που έφτασαν στην Κρήτη για να δουν ένα ματς κυπέλλου απέναντι σε μία ομάδα Γ' Εθνικής απλά Respect. Δε χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο για να δείξουν την αγάπη τους για αυτή την ομάδα, αν και το μόνο βέβαιο είναι ότι τους περιμένουν πολλά ακόμη ταξίδια

Υ.Γ 2: Η" υγεία που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα στο φετινό Α.Ο Τρίκαλα έχει αναγκάσει αρκετούς να κάνουν "κυβίσθηση" αναθεωρώντας απόψεις για πρόσωπα και καταστάσεις και να το στρίψουν το...πλοίο.