Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 04:04 από

Ελπίδες για Σούπερλιγκ2 για τον Α.Ο Τρίκαλα!

Οι "κυανέρυθροι" περιμένουν τις εξελίξεις για να δουν εάν θα καταφέρουν από το "παράθυρο" να αγωνιστούν τελικά στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία

Η ομάδα της Κέρκυρας φαίνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα οικονομικής φύσεως που ενδέχεται να μην της επιτρέψουν να αγωνιστεί στη Σούπερλιγκ 2.

Εάν συμβεί αυτό το σενάριο, τότε ο Α.Ο Τρίκαλα αυτομάτως παίρνει εκείνος τη θέση της στη δεύτερη κατηγορία, όντας πρώτος επιλαχών μετά την οριστική απόσυρση του Ηρακλή.

Το θέμα είναι βέβαια και η ίδια η Σούπερλιγκ 2 να επιλέξει εάν θέλει στις τάξεις της ομάδες υπερχρεωμένες ή ομάδα υγιείς οικονομικά και δίχως οφειλές.

'Οπως και να έχει στο κυανέρυθρο στρατόπεδο μελετούν τις εξελίξεις, κάνουν τις δικές τους κινήσεις και περιμένουν μήπως τελικά οι Φαίακες δεν καταφέρουν να παίξουν κάτι που αυτομάτως θα σημάνει τη συμμετοχή του Α.Ο.Τ στη Β' Εθνική.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν ότι νέος επιχειρηματίας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να εμπλακεί διοικητικά στην Κέρκυρα και να καλύψει κάποιες οφειλές, αλλά αν δεν προχωρήσει και αυτό το σενάριο τα πράγματα θα είναι μετά εξαιρετικά δύσκολα για τους Φαίακες.

Πάντως θα πρέπει να τονιστεί ότι η Κέρκυρα μπήκε κανονικά στην κλήρωση για τη Σούπερλιγκ 2 με ότι συνεπάγεται αυτό.