Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 11:21 από

Οι εγγυητές της επιτυχίας,ο...αμφιλεγόμενος και η στήριξη που πρέπει να είναι καθολική

Ο φετινός Α.Ο Τρίκαλα στα έως τώρα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει παρουσιάζει την εικόνα "πολεμικής μηχανής" εντός αγωνιστικού χώρου

Μία ομάδα με ταυτότητα, ισχυρές προσωπικότητες και παίκτες με εμπειρία μπαρουτοκαπνισμένους στις συνθήκες του πρωταθλητισμού, πολλές επιλογές από τον πάγκο και κάποιος ο οποίος βλέπει τα δεδομένα της Football League και την παράλληλη ενίσχυση και των υπόλοιπων ομάδων μπορεί να κατανοήσει ότι οι "κυανέρυθροι" με αυτό το υλικό, θα είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο.

Η φετινή προσπάθεια είναι γεμάτη υγεία από όλες τις απόψεις. Δύο είναι οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να εγγυηθούν την επιτυχία τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κατ'αρχήν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Ηλίας Αιβάζογλου. Ο άνθρωπος που αυτό το Καλοκαίρι έριξε και πάλι πολύ χρήμα, προκειμένου να ενισχύσει τον Α.Ο Τρίκαλα με ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, ενώ παράλληλα τακτοποίησε και εκκρεμότητες του παρελθόντος, προσφυγές και οποιαδήποτε άλλη εκκρεμότητα υπήρξε.

Το πιο βασικό λοιπόν για μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Μία υγιής διοίκηση που κάνει ποιοτικές μεταγραφές και δε φαίνεται να χαμπαριάζει τα χρήματα που θα δαπανηθούν προκειμένου να φέρει τον Α.Ο.Τ στην παραπάνω κατηγορία.

'Αλλωστε για τον Ηλία Αιβάζογλου αποτελεί και προσωπικό στόχο η άνοδος.

Το δεύτερο πρόσωπο που εγγυάται την επιτυχία στο φετινό Α.Ο Τρίκαλα δεν είναι άλλος από τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη.

Τι να πει κανείς για τον τεχνικό των εννιά ανόδων; Ο πλέον κατάλληλος για ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το επίπεδο. 'Ενας προπονητής ιδιαίτερα αγαπητός, κοινής αποδοχής από τον κόσμο που αν του πάνε και τα αποτελέσματα είναι δεδομένο ότι θα αγκαλιαστεί ακόμη περισσότερο από τους φιλάθλους.

'Αλλωστε οι δύο προηγούμενες θητείες του στα Τρίκαλα ήταν άκρως επιτυχημένες και θεωρούμε ότι το καλό μπορεί να τριτώσει.

Ο Αμανατίδης έκανε ένα σωστό μεταγραφικό σχεδιασμό γνωρίζοντας ποιους παίκτες πρέπει να φέρει ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και ο Αιβάζογλου από την πλευρά του έκανε πράξη αυτά που ζήτησε ο κόουτς.

Η παρουσία ενός άλλου ανθρώπου στον Α.Ο Τρίκαλα κρίνεται ως "αμφιλεγόμενη", καθώς του έχουν πιστωθεί κάποιες σωστές κινήσεις , αλλά και ορισμένοι λανθασμένοι χειρισμοί. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρίσκεται συνεχώς υπό κρίση και μένει να αποδείξει το αν ο ίδιος αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.

Τέλος, όσον αφορά τη στήριξη του κόσμου προς την ομάδα, αυτή θα πρέπει να είναι καθολική. Βλέποντας οι φίλαθλοι όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα έχουν ζεσταθεί για τα καλά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι και τα διαρκείας θα πάνε πολύ καλά λόγω και της μειωμένης τιμής τους, ενώ ο κόσμος θα δει όμορφο ποδόσφαιρο από το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη.

Σε αυτή τη συγκυρία, ακόμη και οι διαφωνούντες σε πρόσωπα και καταστάσεις, πρέπει να τα αφήσουν όλα κατά μέρους και να στηρίξουν την προσπάθεια, εάν θέλουμε όλοι ο Α.Ο Τρίκαλα φέτος να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα μπρος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"