Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 01:07 από

Σήμερα το δυνατό τεστ με Λεβαδειακό

 Ύστερα από αρκετές απόπειρες και ακυρώσεις  κατά τη διάρκεια της κοινής παρουσίας των δύο ομάδων στο Καρπενήσι, τελικά θα γίνει πραγματικότητα

Τα Τρίκαλα θα αναμετρηθούν σήμερα με την ομάδα του Λεβαδειακού στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα συστήματά τους ενάντια σε μία ομάδα η οποία βρίσκεται στην παραπάνω κατηγορία από τα Τρίκαλα και σίγουρα το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο αλλά και ούτε της ίδιας δυναμικότητας με τα προηγούμενα δύο φιλικά όπου τα Τρίκαλα αγωνίστηκαν με συλλόγους που αγωνίζεται σε κατώτερες κατηγορίες.

 Σήμερα λοιπόν, το φιλικό για την ομάδα της πόλης μας θα είναι δυνατό από το οποίο θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα όσο αναφορά το μέλλον. Σήμερα ο τεχνικός της ομάδας κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλύψει μερικά από τα σχέδιά του και το πώς θα κινηθεί η ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης θέλει να δει από τους παίκτες του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο και θέλει να δει από όλους να προσπαθούν στο μέγιστο για το καλύτερο.

  Αυτό το φιλικό με μια ομάδα όπως είναι ο Λεβαδειακός ο οποίος αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία δείχνει ότι οι Τρικαλινοί μπαίνουν σιγά-σιγά στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους και δείχνουν να μπαίνουν με αυτόν τον τρόπο σε τροχιά πρωταθλήματος, Θέλουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατό γίνεται καλύτερα για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.