Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 12:36 από

Aρρωστάκι με τον Α.Ο Τρίκαλα ο Αιβάζογλου!

Ο Ηλίας Αιβάζογλου καθημερινά αποδεικνύει ότι εκτός από πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα είναι και ένας από τους πιο "άρρωστους" φιλάθλους της ομάδας

Μπορεί εύκολα να το δει κανείς λαμβάνοντας υπόψιν κατ'αρχήν το πόσα χρήματα έριξε από πέρυσι που ανέλαβε την ομάδα. Εν συνεχεία, παρά την απώλεια της ανόδου στη Σούπερλιγκ 2 και  τον υποβιβασμό στη Football League δεν το έβαλε κάτω αντιθέτως δημιούργησε μία αξιοζήλευτη ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας που έχει όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσει το στόχο της ανόδου.

Πέρα όμως από τα παραπάνω που μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι ενδεχομένως και άλλοι πρόεδροι θα έκαναν για τις ομάδες τους, από μερικά απλά γεγονότα μπορεί κανείς να καταλάβει το πάθος και την αγάπη του Αιβάζογλου για τον Α.Ο Τρίκαλα.

'Οπως για παράδειγμα το ότι μες το Κατακαλόκαιρο σήμερα πήρε τη γυναίκα του, άφησε τη δουλειά του και ενδεχομένως και κάποιες διακοπές που θα μπορούσε να βρίσκεται και έδωσε το παρόν στο φιλικό με τα Σέλλανα στο Προάστιο.

Για να θυμηθούμε ακόμη τον περσινό του έξαλλο πανηγυρισμό στη Δράμα, μετά το 1-2 του ΑΟΤ επί της Δόξας που έκανε το γύρο της Ελλάδος.\

Και νομίζω ότι όλοι έναν τέτοιο πρόεδρο θέλουμε στον Α.Ο.Τ.