Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 12:52 από

Ναπολίτικη βραδιά με τρεις Ιταλίδες σοπράνο

Μία σπάνια ναπολιτάνικη βραδιά, με καντσονέτες και αξέχαστα τραγούδια της Νάπολης, με τρείς (3) καταπληκτικές σοπράνο θα μας παρουσιάσει ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας των Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ANANTI CITY RESORT», των Τρικάλων, σήμερα Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 και ώρα 9:30 μ.μ. 

 

Πρόκειται για μια σπάνια μουσική βραδιά, που για πρώτη φορά υλοποιείται στα Τρίκαλα, με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Η ναπολιτάνικη μουσική, τα ναπολιτάνικα τραγούδια έχουν τραγουδηθεί σε όλο τον κόσμο και είναι πολύ γνωστά και στην Ελλάδα.

Οι εκλεκτές Ιταλίδες  Σοπράνο MARIA ROSARIA PALLADINO, MARIA BALDI και CANDIDA CALABRESE θα ερμηνεύσουν γνωστά ναπολιτάνικα τραγούδια και καντσονέτες, όπως:

 Dicitencello vuje,  Reginella, Malafemmena,  I te vurria vasà,  Tu ca nun chiagne, Torna a Surriento,  O sole mio,  Caruso κ.α.

Ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων παρουσιάζει μια εξαιρετική Ιταλική βραδιά Ναπολιτάνικου Τραγουδιού με  αξέχαστα, αυθεντικά και μοναδικά τραγούδια, που θα ερμηνεύσουν τρεις πολύ σπουδαίες Ιταλίδες Σοπράνο, από την Νάπολη.  

Έτσι, οι φίλοι Ιταλίας και όχι μόνο θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ANANTI CITY RESORT», μια μοναδική και ανεπανάληπτη βραδιά ναπολιτάνικης μουσικής, μια ονειρική πανδαισία ήχων και μουσικής. 

Οι Ιταλοσπουδαγμένοι και φίλοι της Ιταλικής Μουσικής στο Νομό Τρικάλων είναι πολλοί και αναμένεται να δώσουν το παρόν τους. 

Την όλη εκδήλωση επιμελείται ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ελληνοϊταλικού Συλλόγου Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων Νικόλαος Ευθυμιάδης μαζί με τα μέλη της Επιτροπής Ιταλοσπουδαγμένων Ν. Τρικάλων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6972420245,6948192564 και 6971939697.