Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 04:20 από

Παπαρίζου-Stavento στο "Μύλο των Ξωτικών"

Το μουσικό event σηματοδοτεί και την επίσημη πρεμιέρα του "Μύλου των Ξωτικών" στα Τρίκαλα που θα περιλαμβάνει πολλές Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.

Οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν, τα φουγάρα παίρνουν μπροστά και η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή ετοιμάστηκε για να υποδεχτεί από σήμερα Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, στον «Μύλο των Ξωτικών» στα όμορφα Τρίκαλα της Θεσσαλίας.

Την ερχόμενη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή των εγκαινίων, με μια μοναδική συναυλία δωρεάν για το κοινό.

Στην κεντρική σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών», η Έλενα Παπαρίζου και οι Stavento θα παρουσιάσουν ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Το συγκρότημα των Stavento εξάλλου έχει συνεργαστεί περίφημα με την Έλενα Παπαρίζου σε συναυλίες παλαιότερα ενώ έχουν ερμηνεύσει παρέα και το κομμάτι «Μέσα σου μία στιγμή αν ζούσα».

Οι δυναμικές παρουσίες των καλλιτεχνών επί σκηνής, τα ακούσματα και η ανεξάντλητη ενέργειά τους, αναμένεται να χαρίσουν μία ξεχωριστή λάμψη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα Τρίκαλα και στην επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων.

«Ο Μύλος των Ξωτικών» ανοίγει τις πύλες του σήμερα Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, με την πιο χαρακτηριστική φωνή της Ελληνικής τηλεόρασης να καλωσορίζει τους πρώτους επισκέπτες. Ο Αλέξης Κωστάλας, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την μετάδοση κορυφαίων καλλιτεχνικών και αθλητικών γεγονότων, θα μεταφέρει την εικόνα του «Μύλου των Ξωτικών» σε ολόκληρο τον κόσμο!

Τριάντα οκτώ μαγικές ημέρες με πολλές δωρεάν παροχές, δρώμενα, δημιιουργικά εργαστήρια, event, συναυλίες, πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά το τεράστιο εργοστάσιο σοκολάτας του Αη Βασίλη, θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν και φέτος το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.milosxotikon.gr, τηλ. επικοινωνίας 24310-38890.