Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 04:14 από

"Ο Σαμαράς σκέφτεται Μαρινάκη για πρόεδρο της Δημοκρατίας!"

Η έγκυρη ιταλική εφημερίδα "La Repubblica" αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας!

H Eλληνική κυβέρνηση αδυνατεί να βρει ένα κατάλληλο όνομα, μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, για την προεδρία της Δημοκρατίας. Στην κυβερνητική πλειονότητα λείπουν 29 ψήφοι στο κοινοβούλιο.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει χάσει τη δύναμή του και σκέφτεται την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου του Ολυμπιακού, μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται στο διοικητικό τιμόνι της δημοφιλέστερης ομάδας της χώρας.

Όταν φτάνεις τόσο μακριά τότε η απώλεια απέχει ένα βήμα και οι πρόωρες εκλογές είναι προ των πυλών. Σε αυτή την περίπτωση, αν κρίνουμε από τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα 5 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επικρατήσει η ριζοσπαστική αριστερά.

Η Ελλάδα έχει μπει στον πειρασμό για μία ριζική αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής της", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα που  έχει την υπογραφή του δημοσιογράφου Φεντερίκο Φουμπίνι.