Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 10:54 από

Με λαμπρότητα η ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχής!(ΦΩΤΟ)

 Πραγματοποιήθηκε χθες στο Μύλο Ματσόπουλου η ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχής για το Δήμο Τρικκαίων

 Ο νέος Δήμαρχος, Δημήτρης Παπαστεργίου και οι συνεργάτες του, ορκίστηκαν για την ανάληψη των καθηκόντων τους, παρουσία εκατοντάδων Τρικαλινών που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Ηταν εκεί όλο το νέο δημοτικό συμβούλιο, με τους επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης να εκφωνούν σύντομους λόγους από το βήμα και να χειροκροτούνται άπαντες από τον κόσμο.

Το ίδιο και ο απερχόμενος Δήμαρχος, Χρήστος Λάππας, που έκανε στο λόγο του αναφορά για τις κατά τη γνώμη του πελατειακές σχέσεις που μέχρι πρότινος διατηρούσε ο Δήμος με φορείς της πόλης.

Ο νέος Δήμαρχος, Δημήτρης Παπαστεργίου, ζήτησε ενότητα από όλους για τα επόμενα 5 χρόνια, προκειμένου άπαντες να βοηθήσουν ώστε ο Δήμος να μπορέσει να υλοποιήσει το έργο του και χρησιμοποίησε τα λόγια ενός παιδικού τραγουδιού, το οποίο όπως είπε αρέσει στην κόρη του.

Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τον κ. Παπαστεργίου και κάπου εκεί η εκδήλωση ολοκληρώθηκε.

Νωρίτερα, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, κ. Αλέξιος από το βήμα, μίλησε για το ρόλο της δημοτικής αρχής και τη συνεργασία με την εκκλησία.

Στο χώρο, βρέθηκε όλος ο πολιτικός κόσμος των Τρικάλων, με τους Δημάρχους των υπολοίπων δήμων του νομού, την Περιφερειακή ενότητα, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη, Χρήστο Μιχαλάκη, οι Βουλευτές του νομού μας κ. κ. Βλαχογιάννης, Ταμήλος, Σκρέκας, Κυρίτσης, με τον τελευταίο να συνοδεύεται από την Ελενα Ακρίτα.

Ακολούθησε δεξίωση για τον κόσμο που βρέθηκε στο Μύλο Ματσόπουλου, η οποία κράτησε για αρκετή ώρα.

Δείτε το ρεπορτάζ του Trikalascore από την ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχής: